انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 165 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 165 (/showthread.php?tid=133863)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 165 - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 10-07-2014

(10-07-2014، 23:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخی:|
ادم دلش کباب میخوادBig Grin

برو از بقالی سر کوچتون بخر ._. :|||| ! [ دقت کُن بقالی .. کباب .. کباب .. بقالی :| ]

چرا ب من میگی که دلت کباب میخواد ؟ :|

ایسان این جمله رو شنیدی:
ادم دلش کباب میشه
تو لغتنامه من
این جمله این شکلیه:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 165 - ♦♦ music ♦♦ - 10-07-2014

(10-07-2014، 23:18)melina -1D - نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردین یک پاک کن هیچوقت تموم نمیشه

بلکه نصف میشه یا گم میشه یا دزدیده میشه؟

نه جان من دقت کرده بودین ؟!

big likeeeeeeeeeeeee

RE: گفتگوی آزاد نسخه 165 - Ƒαкє ѕмιƖє - 10-07-2014

(10-07-2014، 23:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:15)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو از بقالی سر کوچتون بخر ._. :|||| ! [ دقت کُن بقالی .. کباب .. کباب .. بقالی :| ]

ایسان این جمله رو شنیدی:
ادم دلش کباب میشه
تو لغتنامه من
این جمله این شکلیه:

پوفخخ ی حرفایی میزنی آ نه فقد تو شنیده بودی :| ! ..

من حرفی ندارم کُلن وارونه فک کنم تو میخوابی یا غذا میخوری :| ! ..

من هعی میخوام برم .. ولی ی چی میگه بتمرگ :| !

RE: گفتگوی آزاد نسخه 165 - ~HiSssh~ - 10-07-2014

ایرانسل ساعت ۷ صبح :

تنها با ۵۰۰تومان برنده خودروی بی ام و باشید

ایرانسل ساعت ۲ ظهر :

تنها با ۲۵۰تومان از تیم محبوبتان حمایت کنید

ایرانسل ساعت ۱۲ شب :

شما یک آهنگ پیشواز رایگان برنده شدید

هنوز دیر نیست برای شرکت در قرعه کشی. تنها با ۱۰۰ تومان !

ایرانسل ساعت ۴ صبح :

به من بگو با اون ۵۰۰۰تومنی که امروز از بابات گرفتی میخوای چیکاااااار کنی لامصب ؟

(10-07-2014، 23:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کامپیوتر:V

هارد سوخته ! :|

(10-07-2014، 23:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:10)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــع...!

اونو که اصـن ولش کن!!

بی تربیـ ــن شب دوم عروسی میخواست منو ببره تـو اتـآق...............!!!!!!!!

من از ضربـه روحی خیلــی بدم میـآد -_-

دلم سوخــــت!

باوو اون خیلی باتربیت بوده:|
باید شب اول عروسی ببره:|

باید بعد مراسم ببره Big Grin
از منم بدتره:|

شایعه نساز! -_-

شایعه تو کار ما نیس(:
کلا حرف راست فقد تو زبونمون میچرخهAngel

RE: گفتگوی آزاد نسخه 165 - Jack Daniel'ѕ - 10-07-2014

(10-07-2014، 23:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان این جمله رو شنیدی:
ادم دلش کباب میشه
تو لغتنامه من
این جمله این شکلیه:

کباب به درک
این منقل خیلی به آدم میچسبه Big Grin

کصافتا منم به هوس انداختین

RE: گفتگوی آزاد نسخه 165 - Y.a.S.a.M.i.N - 10-07-2014

بآی
بآی
وصل کنید ==> بآی بآی

(10-07-2014، 23:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان این جمله رو شنیدی:
ادم دلش کباب میشه
تو لغتنامه من
این جمله این شکلیه:

پوفخخ ی حرفایی میزنی آ نه فقد تو شنیده بودی :| ! ..

من حرفی ندارم کُلن وارونه فک کنم تو میخوابی یا غذا میخوری :| ! ..

من هعی میخوام برم .. ولی ی چی میگه بتمرگ :| !

من کلا از این لحظه به بعد حرف نمیزنم:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه 165 - ◄Iяαи► - 10-07-2014

(10-07-2014، 23:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهنازی خوفه که من عاشق شب اول عروسیم وای پسر خیلی باحاله (:

شب اول عروسی ؟ :|

ایشاالله نصیبت میشه :| !

انشالله

RE: گفتگوی آزاد نسخه 165 - Jack Daniel'ѕ - 10-07-2014

(10-07-2014، 23:21)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کامپیوتر:V

هارد سوخته ! :|

(10-07-2014، 23:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-07-2014، 23:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باوو اون خیلی باتربیت بوده:|
باید شب اول عروسی ببره:|

باید بعد مراسم ببره Big Grin
از منم بدتره:|

شایعه نساز! -_-

شایعه تو کار ما نیس(:
کلا حرف راست فقد تو زبونمون میچرخهAngel

کاملا مشخصه :|