انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 (/showthread.php?tid=255647)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - _Lσѕт_ - 28-03-2016

هُلـو عمتـه :|
هلیـآ خآنـوم هسـدم ._.
خـوبم .. ت چطـوری ؟
-.-*

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 28-03-2016

نبینم عکساتونو بزارینااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من غیرتیم اصلا خوشم نمیاد عکساتونو غریبه ببینه فهمیدین با نههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هلیا تو هم عکستو پاک کن زووووود :| Angry Angry Angry

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - امیر‌حسین - 28-03-2016

خخ
بآش هلیا خانوم ( :

عالیم ( :

(28-03-2016، 13:31)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نبینم عکساتونو بزارینااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من غیرتیم اصلا خوشم نمیاد عکساتونو غریبه ببینه فهمیدین با نههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هلیا تو هم عکستو پاک کن زووووود :| Angry Angry Angry

هروقت دارن میخورنشون منو صدا کنید : /

ب شمـآ چ ؟ :|

(28-03-2016، 13:32)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ
بآش هلیا خانوم ( :

عالیم ( :

(28-03-2016، 13:31)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفـرین (:
خـدآرو شُکـر ._.

قربانت ( :

((((:

(28-03-2016، 13:32)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخ
بآش هلیا خانوم ( :

عالیم ( :

(28-03-2016، 13:31)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها؟

(28-03-2016، 13:35)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب شمـآ چ ؟ :|

بیتربیت :|

خخ
بآش هلیا خانوم ( :

عالیم ( :

(28-03-2016، 13:31)ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفـرین (:
خـدآرو شُکـر ._.

میگم اولش نگا کنن چ غلطی میخوان بکنن اینارو از ریشه میسوزونم.. دومم میگم دارن عکساشونو میخورن لولو هارو میگم منو صدا کن : |

چـرآ بَـردآرم ؟ :|

(28-03-2016، 13:41)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرآ بَـردآرم ؟ :|

برندار مصلحتی عرض کردم :|

(28-03-2016، 13:40)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم اولش نگا کنن چ غلطی میخوان بکنن اینارو از ریشه میسوزونم.. دومم میگم دارن عکساشونو میخورن لولو هارو میگم منو صدا کن : |

تو خودت لولویی :|