انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ (/showthread.php?tid=286346)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - _ƇRAƵƳ_ - 22-06-2020

(22-06-2020، 12:51)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:48)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:45)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:27)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 9:51)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربونت خوبم *-* تو چطوری؟
شکر منم خوبم
چه خبرا؟

فعلا بی خبری . از تو چخبر؟
یه تور بر میدارم و پهن میکنم تو پاساژا اگه دست به کار نشیا|:
سلامتی دینی داره نابودم میکنه رو به موتم

اتفاقا یکم دیگه چیتان پیتان می کنم میرم Telegh_10
زنگ زده ؟
اره جون عمت از این حرفا زیاد زدی|:
نه 5:45 باس زنگ بزنم به دمپاییش D: دارم میمیرم

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - saba 3 - 22-06-2020

لیلا در واکن منم
این چه درواکردنه
فتنه بر پا کردند._.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 22-06-2020

خابم میاد اندازه کله گنده همتون -_-

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - Ɗєя_Mσηɗ - 22-06-2020

(22-06-2020، 12:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 5:35)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 0:30)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2020، 23:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شود چرا دیر پیدات کردمD::
کمرم با این احساسات داغون شدD:

این لنتیا نمیذاشتن ما به هم برسیم :v
نگو نگو ازت یه تار مو کم شه نمیدونی که چی میشه D;
اره لنت به همشون): من بی تو هرگز
چی میشه؟D:
از دست امتحانا میتونی یه نفس راحت بکشی خوشا به حالت(:

لازمه بگم زندگیمی ؟ :v
دنیا رو بهم میریزم که .-.
نه بابا .. دوس دارم برگردم به دوران امتحانا .. یه همچین اسکولیم من -__-
نه نگو تو دنیامی
(:
|: تا 4 ساعت دیگه منم راحت میشمD:

ای جان ^.^
عزیزمم ، خداروشکر تموم میشهه .-.

حالا کیه کیه؟

حامد پهلانه

چپ و راست اره چپ و راست
اره امشب اینجا روهواس
وای تهران شده لاس وگاس:|||||

(22-06-2020، 12:55)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جلو آینه ای؟.-.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 22-06-2020

(22-06-2020، 12:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:51)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:48)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:45)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:27)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر منم خوبم
چه خبرا؟

زنگ زده ؟
ایشالا ک میشه امروز
خب پس چرا فس فس می کنی؟ -ـــــــ- بلکه اِشغال باشه!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - _ƇRAƵƳ_ - 22-06-2020

(22-06-2020، 12:59)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنگ زده ؟
ایشالا ک میشه امروز
خب پس چرا فس فس می کنی؟ -ـــــــ- بلکه اِشغال باشه!
امیدوارم(:
خوب نظرت چیکار کنم؟فکر نمیکنم از اون معلماس
واسه تولدت چی بگیرم(:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - *Aɴѕel* - 22-06-2020

(22-06-2020، 12:55)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیآ بغلم بخوآب *.*

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - امیر‌حسین - 22-06-2020

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دختران سرزمینم،روزتان مبارک !

ملت چ پیگیرن