انجمن های تخصصی  فلش خور
“گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ (/showthread.php?tid=292006)

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Faust - 17-12-2020

(17-12-2020، 19:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2020، 18:41)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه منم به فرزندی بپذیری؟

شما که قلب منی^-^
چرا که نهD:
شما منو به مادری خودتون قبول میکنید؟!

با کمال میل :> ♡
چ مامان مهربونی دارم.

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - *Aɴѕel* - 17-12-2020

(17-12-2020، 19:05)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2020، 19:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما که قلب منی^-^
چرا که نهD:
شما منو به مادری خودتون قبول میکنید؟!

با کمال میل :> ♡
چ مامان مهربونی دارم.

البته بگما به موقع ام کتک با جارو داریم^^
بچه ها در جریانن^-^

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Prometheus - 17-12-2020

به نام خدا.امتحان رو ری*دم D:

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - کــــــــــⓐرمَن - 17-12-2020

(17-12-2020، 17:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2020، 17:29)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ѕєнυη
چطور دلت میاد؟ಥ_ಥمیووووو8

پیشی بده هاپو خوبه آیسان پیشی بده آیسان عادی خوبه
پیشتههه/:
بزار نگم سگم بیاد بخورتت/:

من خرگوشم/=ای سهونا ب جرم اینکه یادت رفته بود من چیم دستگیر میشی(پیشی هم هستم−_−)
نمیرم
هاپوت نمی تونه من رو بخوره کاری نکن ی کاری کنم هاپوت بهت خیانت کنه("

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - سهَ‌ند - 17-12-2020

اون بیرون همه تنها و باهمن. هی زور میزنن جور بشن. من عوضش راحتم.

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - _sehun_ - 17-12-2020

(17-12-2020، 18:10)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2020، 18:07)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درد/:
هار هار هار وویی خدا ترکیدم/:
بخند تا دنیا جهانبخت بهت بخنده Telegh_01

کسی ندوننه فک میکنه داریم دعوا میکنیم/:

خدا وای ولم کنین میخام ع خنده بترکم :»/Telegh_01
همونTelegh_01

دیدی چقد من بانمکم جیمینا؟/:
Telegh_01
این نهایت ابراز علاقه من و توعه Telegh_01

(17-12-2020، 20:21)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2020، 17:47)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیشی بده هاپو خوبه آیسان پیشی بده آیسان عادی خوبه
پیشتههه/:
بزار نگم سگم بیاد بخورتت/:

من خرگوشم/=ای سهونا ب جرم اینکه یادت رفته بود من چیم دستگیر میشی(پیشی هم هستم−_−)
نمیرم

من خرگوش دوس*.*
ن منو دستگیر نکن عالیجناب/:
نیستی/:
میری و آیسان میشی و برمیگردی
ن بم خیانت نوموکونه/:

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - Prometheus - 17-12-2020

(17-12-2020، 21:13)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون بیرون همه تنها و باهمن. هی زور میزنن جور بشن. من عوضش راحتم.

خیلی وﻗﺘﻪ ﺑﺎﺷﻮﻥ ﻧﻤﯿﺠﻨﮕﻢ
ﺁﯾﻨﺪﻩ ﺭﻭ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺟﻤﺠﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﭘﻮﺳﯿﺪﻩ ﺷﻮﻥ ﻋﻘﺮﺑﺎ ﻟﻮﻧﻪ ﮐﺮﺩﻥ

بادرود فراوان خدمت دوستان عزیز!
خواهشمند است برای اینجانب دعا بفرمایید فردا در راه امتحان شهید نشوم..اجرتون با امام رضا ._____.

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - لــــــــــⓘلی - 18-12-2020

(17-12-2020، 21:19)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-12-2020، 18:10)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدا وای ولم کنین میخام ع خنده بترکم :»/Telegh_01
همونTelegh_01

دیدی چقد من بانمکم جیمینا؟/:
Telegh_01
این نهایت ابراز علاقه من و توعه Telegh_01

(17-12-2020، 20:21)ⓓムdყ_vk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیرم

من خرگوش دوس*.*
ن منو دستگیر نکن عالیجناب/:
نیستی/:
میری و آیسان میشی و برمیگردی
ن بم خیانت نوموکونه/:

ارع خیلی :"♡
اووو صحیحTelegh_01

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - ابراهیم هادی - 18-12-2020

خدایا شکرت.....

RE: “گفت و گو آزاد” نسخه ۳۹۲ - م‍حمّد - 18-12-2020

(18-12-2020، 0:39)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایا شکرت.....

که چادری ‌ای؟