انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید (/showthread.php?tid=216511)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - tyjtfhdhr - 27-03-2015

(27-03-2015، 0:32)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 0:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همینطوری مراحل طرقی رو طی کن@__@
باشه پدرم خخخ ^_^

پدرت منم-_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Berserk - 27-03-2015

ای بی منفی  :hlp:

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Spell † - 27-03-2015

حالا هر چی :/ ۷٫۱۲۵ میلیارد نفر :|

کلا سخته -_-

اصن من خواستم از تو دفاع کنمـ میای منو ضایع میکنی -_- ?

(27-03-2015، 0:34)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا سخته -_-

من؟:|

اقا بین علما اختلاف افتاد بکشین بیرون از این بحث._.

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Berserk - 27-03-2015

عاغا 8 میلیاردیم ب خدا -_-

(27-03-2015، 0:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 0:34)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا سخته -_-

نه عه چی چیو بکشیم بیرون
بخدا 8 میلیاردیم :||

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ERF@N - 27-03-2015

(27-03-2015، 0:33)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 0:32)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 0:31)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 0:29)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 0:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون ده درصده:\ یک درصد میشه چیزی حدوده 70 میلیون

وووووووووییییییییی ایول عرفان به صورت خیلی زیبایی ضایش کردی ^-^

ملوک جان مث اینکه خودت گفتی 1٪ ها -_- !

بعدمـ حدس زدن چن میلیون برای ی درصد از نه میلیارد نفر یه کم سخته :/
آدما کلا هفت میلیاردن:|

نه 8 میلیاردن :|

هفت میلیاردو سیصد و سه میلیون

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.worldometers.info/fa/

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ρѕуcнσραтн - 27-03-2015

تتل جدیدا منحرف شده |:

(27-03-2015، 0:36)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 0:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا سخته -_-

نه عه چی چیو بکشیم بیرون

(27-03-2015، 0:36)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا سخته -_-

نه عه چی چیو بکشیم بیرون

هفت:|

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ERF@N - 27-03-2015

(27-03-2015، 0:36)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تتل جدیدا منحرف شده |:

مخش ایراد داره!

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ρѕуcнσραтн - 27-03-2015

هفت میلیاردیم بآو .-.