انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ (/showthread.php?tid=286346)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - ɪᴄᴇ - 22-06-2020

۱ یا ۲ 

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - saba 3 - 22-06-2020

بچه ها تو زوم میتینگ دارم نمیتونم وصل شم 
فیلترشکن خوب معرفی میکنین لطفاً

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 22-06-2020

(22-06-2020، 13:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:59)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:51)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:48)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه تور بر میدارم و پهن میکنم تو پاساژا اگه دست به کار نشیا|:
سلامتی دینی داره نابودم میکنه رو به موتم

اتفاقا یکم دیگه چیتان پیتان می کنم میرم Telegh_10
زنگ زده ؟
اره جون عمت از این حرفا زیاد زدی|:
نه 5:45 باس زنگ بزنم به دمپاییش D: دارم میمیرم
ایشالا ک میشه امروز
خب پس چرا فس فس می کنی؟ -ـــــــ- بلکه اِشغال باشه!
امیدوارم(:
خوب نظرت چیکار کنم؟فکر نمیکنم از اون معلماس
واسه تولدت چی بگیرم(:

((;
اول و آخرش ک باید بزنی پس زودتر قال قضیه رو بِکن تا پس نیفتادی :|
ی ماشین ! از اُپتیما هم پایین تر باشه نمی پسندم :/ یا ی خونه لوکس مبله تو عظیمیه حالا تو گوهردشتم باشه می پذیرم ازت . یا اگ دستت خ خالیه ی آیفون پرو مکس 11 بگیر ((: دستتو خیلی باز گذاشتم ^^

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - Ɗєя_Mσηɗ - 22-06-2020

چه جالب .-.

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - _ƇRAƵƳ_ - 22-06-2020

(22-06-2020، 13:10)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 13:02)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:59)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:53)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 12:51)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اتفاقا یکم دیگه چیتان پیتان می کنم میرم Telegh_10
زنگ زده ؟
ایشالا ک میشه امروز
امیدوارم(:
واسه تولدت چی بگیرم(:

((;
ی ماشین ! از اُپتیما هم پایین تر باشه نمی پسندم :/ یا ی خونه لوکس مبله تو عظیمیه حالا تو گوهردشتم باشه می پذیرم ازت . یا اگ دستت خ خالیه ی آیفون پرو مکس 11 بگیر ((: دستتو خیلی باز گذاشتم ^^
وایییی ننه
|:
روبهت دادم پرو شدیا حالا من یه چی پروندم چرا جدیش گرفتی؟
وسعتم زیاد نیس میتونم برات شکلات بگیرمD:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - امیر‌حسین - 22-06-2020

(22-06-2020، 13:07)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1.1.1.1

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - _ƇRAƵƳ_ - 22-06-2020

(22-06-2020، 13:14)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه جالب .-.
اره خیلی جالبه|:
اصلا چی جالبه؟؟؟

(22-06-2020، 13:07)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سایفون
توربو وی پی اِن
هات اسپاتم بدک نی اون دوتا بهترن

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۷ - سهَ‌ند - 22-06-2020

(22-06-2020، 13:07)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Unseen online من چندماه باهاشم آخ نگفته

(22-06-2020، 13:16)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-06-2020، 13:10)♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشالا ک میشه امروز
امیدوارم(:
واسه تولدت چی بگیرم(:

((;
وایییی ننه
|:
روبهت دادم پرو شدیا حالا من یه چی پروندم چرا جدیش گرفتی؟
وسعتم زیاد نیس میتونم برات شکلات بگیرمD:

هنوز نزدی فسوک؟
خب پس گل من zip it ((: