انجمن های تخصصی  فلش خور
| گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | (/showthread.php?tid=257675)

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Medusa - 30-05-2016

(30-05-2016، 16:51)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی زیر اون خط‌خطی کنار اسمم چیه ؟ :|

چقد کُنجکاوی به خرج میدی :|

الان خیلی ذوق کردی مثلا ؟ -_-

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - esiesi - 30-05-2016

(30-05-2016، 16:53)*G..H* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2016، 16:51)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودکارم جوهر نداره ! ._. 
D: 

منظورم خود خط خطیه بود :/
اونو که خودم خوندم :|

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - *G..H* - 30-05-2016

(30-05-2016، 16:54)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدتر شد ک :|||||||

مخصوصا همه بچه های اونجام میان میخونن :|

(30-05-2016، 16:55)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2016، 16:53)*G..H* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودکارم جوهر نداره ! ._. 
D: 

منظورم خود خط خطیه بود :/
اونو که خودم خوندم :|

گفتی زیرش -_-
داشتم اسمتو مینوشتم زشت شد خط خطی کردم :|

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Faust - 30-05-2016

(30-05-2016، 16:54)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه :|
تابستون بیا مشهد انقد خربزه بخور تا دیابت بگیری :|

ی دونه بزرگشو تنهایی میخورم ، انقدر میخورم تا دل درد میگیرم !

پارسال بخاطر خربزه روزَمو شکستم . 25r30 

(30-05-2016، 16:54)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد کُنجکاوی به خرج میدی :|

الان خیلی ذوق کردی مثلا ؟ -_-
خودم خرج میکنم از نفقه ی تو که نیس نفله -_-

ببند نیشتو حالم بدشد -_-
لب و لوچه تو جم کن بیشعور -_-
داری میری درو پشت سرت ببند -_-
(30-05-2016، 16:55)*G..H* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدتر شد ک :|||||||

مخصوصا همه بچه های اونجام میان میخونن :|

و یقینا مث اسب ب شما میخندن :|

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Titiw - 30-05-2016

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Anonymous + ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_.titixLei._ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Ƒalleη

._.

(30-05-2016، 16:57)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من در برابر هندونه نمیتونم مقاومت کنم :|
مث اسب میخورم ، بعد مث بادکنک باد میکنم بعد ... استغفرالله :|
______
غزل :
خب اشتباه لپی بود :|

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - Faust - 30-05-2016

(30-05-2016، 16:59)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2016، 16:57)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

______
غزل :

25r30  WC چی میکشه از دستت !

RE: | گفتگوی آزاد نسخه ۲۸۸ | - *G..H* - 30-05-2016

بزارید غذام ُ بخورم میام به حسابتون میرسم حالا :|
پاری ، صنمعلی D: و احسن : نرید :|

(30-05-2016، 17:01)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2016، 16:59)| cυяѕєɗ ♛ Ɩσяɗ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-05-2016، 16:57)Anonymous + نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

______
غزل :

25r30  WC چی میکشه از دستت !

جیغ میزنه میگه :
اوی اوی اونجوری نمیتونم ، لوله هام درد میگیره :|