انجمن های تخصصی  فلش خور
*~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* (/showthread.php?tid=294261)

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - ᗩᐯᗩ⁷ - 20-02-2021

(20-02-2021، 22:12)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 22:02)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علیک بعله ۰-۰ نچ خیرم همون مادی خوشمل تره ۰-۰ ولی همه چی به من میاد ۰-۰ Big Grin
چمد والا من که دیگه نگاشون نمیکنم خودت خوندی پاک کن کنجکاو خان! (منظور فوضوله ۰-۰ Big Grin)
مگه نمیگی مبینا آرمی بیده؟؟ ۰-۰ ببین باعث شدی مخ من دچار اختلال بشه ها الان بالاخره نفهمستم کی آرمیه کی نیست ۰-۰ =./
یادم ننداز &^& از امروز تا حالا با اون پست امیرعلی داشتم به قبلنمون فک میکردم &^&
یادته من و رهایکم قرار بود برات بریم خاستگاری مادر؟؟هی میگفتی چقده زیبا بود لیلا بود چی بود نمد ولی هعی میگفتی زشته مام میخاستیم به زور دمپایی زنت بدیم ۰-۰
دلم برا اون موقع ها تنگیده بیده :")
هعیییی خستم =( نمیتونم جواب خیلی از حرفاتو بگم ):
خب مبینا پرسید : آرمین کیه؟!
تو گفتی: آرمین بزغاله ای بیش نیست.مثل من آرمی بیده!!
منم میگم من مثل تو آرمی نیستم!! تو مثل منی ._.

هعیییی دست رو دلم نزار که خونه ):
آره cry2 یادته با آلما رفته بودیم خواستگاری من بعد.... نمیدونم بخندم یا گریه cry2
من دارم جر میخورم تو شکلک :") گذاشتی؟! ://///// )::::

صحیح ۰-۰
آها بعله استاد ۰-۰ =./

ها راست موگی با آلمایکم بید ۰-۰
گند نزن به حسم بی تر ادب ۰-۰ د هه ۰-۰اصن همان بزعاله ای بیش نیستی ۰-۰ ایش ۰-۰ *سپس قاشق نوتلای خود را در حلقش فرو میبرد* گشنمه &^^^^&=.///
من میرم بعدا میام الان با شکم خالی با ذهنی آشفته و چس ناله گونه ندوست ۰-۰
ها راستی پ.خ هامم یادت نره بپاکی داره پر میشه ۰-۰
فعلا بای به همگان ۰-۰

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - Emmɑ - 20-02-2021

(20-02-2021، 22:17)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 22:15)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کو ببینمت._.
اسم من چیه؟

حالا بعدا عکسمو میزارم
فکر کنم اولش آر بود نه؟ ._.
آلزایمر دارم آلزایمر !!
بعد اینکه من مردم؟._.
افرین چقد باهوشی تو
عیب نداره منم دارم الان بازم یادم نیست رامونا16تیره یا 17مرداد._.

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - THEDARKNESS - 20-02-2021

(20-02-2021، 22:16)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 22:01)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بجای ریپلای زدن رو نقل قول بزن بعد برام پیام بفرست اطلاعیش میاد.
@baranis

خو نقل قول ک کردم بعد چجوری تو پیام بفرستمSad
چی رو بزنم بلد نیستم
@"Mahdi 1381"

یزن زو نقل قول برو پایین جای پاسخ سریع بعد میزنه نمایش ارسال ها یا عدم انتخاب انها نمایشو بزن بعد جوابتو تایپ کن

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 20-02-2021

درود

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - امیر‌حسین - 20-02-2021

(20-02-2021، 22:14)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 22:10)leιтo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

/:
قربونت:^
بزنم چشت؟
خدانکنه*-*

(20-02-2021، 22:12)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسمت چی بود؟
الله اکبر

چیه خب یادم‌ رفت

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - Волшебник - 20-02-2021

(20-02-2021، 22:19)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 22:17)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بعدا عکسمو میزارم
آلزایمر دارم آلزایمر !!
بعد اینکه من مردم؟._.
افرین چقد باهوشی تو

زبونتو قورت بده دختر
واقعا؟
چه باحال...

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 20-02-2021

(20-02-2021، 22:17)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 22:12)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییی خستم =( نمیتونم جواب خیلی از حرفاتو بگم ):
خب مبینا پرسید : آرمین کیه؟!
تو گفتی: آرمین بزغاله ای بیش نیست.مثل من آرمی بیده!!
منم میگم من مثل تو آرمی نیستم!! تو مثل منی ._.

هعیییی دست رو دلم نزار که خونه ):
آره cry2 یادته با آلما رفته بودیم خواستگاری من بعد.... نمیدونم بخندم یا گریه cry2
من دارم جر میخورم تو شکلک :") گذاشتی؟! ://///// )::::

صحیح ۰-۰
آها بعله استاد ۰-۰ =./

ها راست موگی با آلمایکم بید ۰-۰
گند نزن به حسم بی تر ادب ۰-۰ د هه ۰-۰اصن همان بزعاله ای بیش نیستی ۰-۰ ایش ۰-۰ *سپس قاشق نوتلای خود را در حلقش فرو میبرد* گشنمه &^^^^&=.///
من میرم بعدا میام الان با شکم خالی با ذهنی آشفته و چس ناله گونه ندوست ۰-۰
ها راستی پ.خ هامم یادت نره بپاکی داره پر میشه ۰-۰
فعلا بای به همگان ۰-۰
بای ):

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - Emmɑ - 20-02-2021

(20-02-2021، 22:21)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-02-2021، 22:14)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزنم چشت؟
خدانکنه*-*

الله اکبر

چیه خب یادم‌ رفت
ازشمابعیده اقای ناظم
به نام خدا آرمیتا._.

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - ѕααяeη - 20-02-2021

(20-02-2021، 22:19)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا بعدا عکسمو میزارم
آلزایمر دارم آلزایمر !!
بعد اینکه من مردم؟._.
افرین چقد باهوشی تو

آلزایمر داری بمولا/:
16 تیر -_-

RE: *~گفت و گو آزاد نسخه ۴۰۸~* - امیر‌حسین - 20-02-2021

(20-02-2021، 22:15)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کو ببینمت._.
اسم من چیه؟

حالا بعدا عکسمو میزارم
آلزایمر دارم آلزایمر !!
از ما زشت تر نیستی ک