انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° (/showthread.php?tid=297322)

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - م‍حمّد - 31-05-2021

برید خونه هاتون تو گ.ا حکومت نظامی اعلام شد

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - سهَ‌ند - 31-05-2021

(31-05-2021، 22:20)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:17)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه کارته

ن بابا مااسیر تعهدیم انقد عاقل نیستیم همچین کاری کنیم:^

ها؟

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - _sehun_ - 31-05-2021

من از همه زشت ترم/:

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Berserk - 31-05-2021

(31-05-2021، 22:22)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:18)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه تورو میپام -____- 

الان دعواعه اینجا ؟ داستان چیه؟ |: 

وا بده شاید بخام برم سمت بقیه تا قدرتورو بدونم(((:

نمیدونم یکی رل یکی دیگ رو دزدید:^

ناراحت شدم....‌ Telegh_44

ریدم چ وضعیه XD 

(31-05-2021، 22:23)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از همه زشت ترم/:

همزاد پنداری میکنم بات

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - bOoOoOy - 31-05-2021

الان با نوپو میریزن تو گ.ا با باتومو اسلحه میزننمون :v

(31-05-2021، 22:22)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:21)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فهمیدی ب مام بگو :| 

داشتن برای اسرائیل جاسوسی میکردن

دروغ میگی  Dodgy

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Đęąđ.ğïřł - 31-05-2021

(31-05-2021، 22:20)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز دخترا دارن بهت پا میدن علی جوون؟  Telegh_01
استغفار کن و از موقعیت گناهکار شدن بیا بیرون (((: 
+
البته اول سلام

:| پا‌ ک‌ نمیدن
پُشت میدن
بعدشم
ازین فلشخور فقط چت تصویری به ما رسید :|
اونم‌ی هانیه نامی بود
به به :|

مشقین بابا:^

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - esiesi - 31-05-2021

(31-05-2021، 22:21)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شدتتتت درگیرم در حال حاضر
برو از تو یخچال غذاتو گرم کن تا من بیام

باشه پس
نه بابا اوکیه راحت باش دلبر، من امشب کارگاه میمونم، یکم کارامو سر و سامون بدم 
توام بدون حاواس پرتی کاراتو انجام بده عزیزم 

RE: °• گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۶ •° - Đęąđ.ğïřł - 31-05-2021

(31-05-2021، 22:21)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-05-2021، 22:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگ تا تنت نخاره ک نمیخارونیش
چ مثال شخمی زدم
اصن مثالو فراموش کن
ولی جذابه ها حالا کار ندارم کار کی درسته کی غلطع شاید دختره اصن خاست دلشو بسوزونه:^ ولی ماهیت کار باحاله

:v  آره
اصن‌روابطش جذابه و پایدار :V
بیشتر حال میده‌ بُر بزنی
فیلانو بیسار :v

قشنگ میشه جامعه رو پاک سازی کرد((:

@esiesi 
سوییشرت قشنگ کار جدیدمو نشونت دادم؟