انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Berserk - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:22)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچقدر شما هنرمندین من بی هنرم . نقاشی دوران ابتدایی تک اوردم و خطمم جوریه که جزوه هامو خودمم نمیتونم بخونم.  فاجعه

تو ورزشکار نبودی؟ والیبال؟ یا اشتباه یادمه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Ɗєя_Mσηɗ - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:16)sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:11)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای فاطیما Telegh_01
شوکه شدم اصا (((((:

اتفاقا همه بهم می گفتن خیلی خوب درس میدی ولی تدریسو دوست ندارم

اره برا منم گاهاً خسته‌کننده میشه
افتخار شاگردی‌تون رو نمی‌دین خانوم؟ :>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 18-01-2026

شبتون بخیر

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:22)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرچقدر شما هنرمندین من بی هنرم . نقاشی دوران ابتدایی تک اوردم و خطمم جوریه که جزوه هامو خودمم نمیتونم بخونم.  فاجعه

قدیم . مصدومیت باعث شد ادامه ندم 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Berserk - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:31)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:28)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قدیم . مصدومیت باعث شد ادامه ندم 

ای بابا حیف

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Ɗєя_Mσηɗ - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:19)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:17)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما یه سرپرست داریم اینجور وقتا دیوونه میشه.
میکروفونو برمی‌داره تو خوابگاه به کل اجداد طرف فحش میده. (((((:
یبار جلو سرویس یه نعره‌ای زد که من تو دورترین اتاق از سرویس از خواب پریدم. D:

داشتم پیامتو میخوندم یاد دارک ارین خاطرم افتادم (((:
یکی از رو لج گوشی یکی دیگه ر انداخت تو سطل اشغال دسشویی((((((((((((((((:

وای  Telegh_01  Telegh_01
بیچاره بچه. چیکار کرد آخرش؟

(18-01-2026، 0:20)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما میریم زمین چمن دور میزنیم v:
قبول نیست زمین چمن دارین؟  :ngh:

(18-01-2026، 0:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیی ناراحت کننده است. خصوصا وقتایی که پرونده‌هاشون رو میخونی و زندگیشون رو میبینی....
+
خب مگه نباید ادبیات تقویتش کنه؟؟
تصوراتم خراب شد که
دقیقاً .. خیلی گناه دارن. ):
متاسفانه قدرت زندگی بیشتره تا ادبیات. D:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - BIG-DARK - 18-01-2026

شبتون قشنگ

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 18-01-2026

فلش بازی انلاین مولتی پلیر نداره باهم بازی کنیم ؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - THEDARKNESS - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:21)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیی ناراحت کننده است. خصوصا وقتایی که پرونده‌هاشون رو میخونی و زندگیشون رو میبینی....
+
خب مگه نباید ادبیات تقویتش کنه؟؟
تصوراتم خراب شد که
دقیقاً .. خیلی گناه دارن. ):
متاسفانه قدرت زندگی بیشتره تا ادبیات. D:

هی دنیا... بهت حق می‌دم
انشاالله به زودی تموم کنی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

دلم برای اکسپلورم و چی جی پی تیم تنگ شده
خسته شدم ی هفته شد))):