![]() |
دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! (/showthread.php?tid=183170) |
RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 27-10-2014 جای چت نیست دوست عزیز :| RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ♦~ΔΜιΓHσЅει∏~♦ - 27-10-2014 من که مخافم نیستم قبول نمیکنم-___- RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - باران 89 - 29-10-2014 یکی بود دومیش نبود یکی با مشروب به فکر خداست یکی تو مسجد به فکر زناس یکی با مانتو فکر خداس یکی با چادروتوفکر گناس یکی موی سیخ و غیرت یکی تسبیح به دست وتوشهوت یکی ریشش رو تیغ زده یکی با ریشش مردم رو تیغ زده ازروی ظاهرادمانمیشه قضاوت کردهرکس یه اعتقادی داره همه چادریاخوب نیسن همه مانتویی هاهم بدنیسن شایداون پسرایی که جلفن غیرتشون بیشترازاونایی که ظاهرسازی میکنن باشه RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - Dead-Girl - 29-10-2014 من ب چادر اعتقاد ندارم ولی ب بیحجاب بودنم نع... درحده همون نیم وجب مو و استین سه ربع و مانتو کوتاه... خودمم عقیدمو دوس دارم چون ن امبلم ن جن............. ![]() RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - سرباز خدا - 29-10-2014 (29-10-2014، 17:13)باران 89 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما حواستی ازدواج کنی با همچین ادمی ازدواج کن!! RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - باران 89 - 29-10-2014 (29-10-2014، 17:30)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب یه حقیقته این ببینیدمن نمیگم حجاب بده یاچیزه دیگه ولی هرکس یه اعتقادی داره حجابم فقط به چادریاچیزای دیگه ای نیس RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - dancer killer - 29-10-2014 عزیزم قبل از اسلام ادیان الهی دیگه هم بودن که در اون دین ها هم حجاب زن ها توصیه شده و با این وجو 16 قرن پیش زنان حجاب بیشتری داشتن نه 14قرن پیش RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - maede khanoom - 29-10-2014 قابل توجه کسایی که میگن ما دوست داریم بی حجاب باشیم مشکلیه؟؟؟؟؟ آره عزیزم مشکلیه خودتونو بزارید جای زنای دیگه اگه یه دختر بیاد شوهرتو با بد حجابی و کثافط کاری بدزده خوشت میاد نه جونه من؟؟؟ آخه دختر خوب آخه عزیز من تو برات مشکلی نیست تو با بد حجابیت گناه میکنی لباس بد میپوشی بد آرایش میکنی بعد میگی مرد نگاه نکنه به من چه؟؟؟ د آخه من به تو چی بگم؟؟ همین کافیه چشمش بی افته و خوشش بیاد ما وظیفمون اینه که به عقاید هم احترام بزاریم درست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب مگه این تو قرآن نیومده؟؟؟؟ اومده دیگه.... و همین طور رعایت حجاب هم تو قرآن اومده چطور وقتی دارید سر حجاب جر و بحث میکنید میگید تو قرآن هست که باید به عقاید هم احترام بزارید ولی تو که بد حجابیو دوست داری آره تووووووووو چرا نمی گی تو قرآن داریم زن باید پوشش مناسب باشه بچه ها این بحثا فایده نداره الان هر کی هر کاری دوست داره میکنه پس خودتونو نکشید برای این که یکو حجابشو بزور ازش بکشید و همینطور بخوایید یکیو هی حجاب بکنید تو رش فعلا بزارید هرکی هر کاری دوست داره بکنه خدا خودش میدونه تو اون دنیا چه جوری جواب همه ی اینا رو بده چه با حجابش چه بی حجابش RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - ραяα∂ιѕє- - 30-10-2014 عزیز حالا من مگه چند سالمه بعدا قبل انقلاب که همه بی حجاب بودن کسی عقده ای نبود این دخترایی که یه شال فقط رو کلیپسشون بنده خیلی خوبه خو همونم بردارن دیه چه کاریه RE: دوستانی که مخالف حجاب هستن بخونن!!!! - armin van buuren - 30-10-2014 (29-10-2014، 20:30)maede khanoom نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگه اون دختر و شوهر اون زنه با فرهنگ باشن هیچ کدوم همدیگرو نمیدزدن اکه اون مرده جنبه داشته باشه و فرهنگ به اون دختره نگاه نمیکنه |