RE: کل کل نسخه ی 6 - KING ERFAN ╬ - 03-08-2015
(03-08-2015، 12:19)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:18)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:15)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:12)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:10)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هههه خودتو مسخره کن:l
منکه مشکلی ندارم تورو باید مسخره کنم تا همیشه یادت باشه با کی کل کل میکنی 
اصلا منشکل نداری؟؟؟
ههه
تو فنچولی وفقط حست زیادیه-.-
+
گلوبال کلش خوبه برا کل کل
هع...آخه دختر تو میدونی کلش چن تا گلوبال داره؟؟؟؟تو کلا پرتی.مارو باش داریم با کی کل کل میکنیم
ههههع تو فقط میدونی هر دفعه که میری با گلوبال میفته ادم
من نظرمو گفتم با جوابت
درگیری؟؟؟
نظرتو بزار دم کوزه آبشو بخور جوجو
RE: کل کل نسخه ی 6 - -Demoniac- - 03-08-2015
(03-08-2015، 12:19)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:17)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چارتا بچه دارن عدای کل کل در میارن..ههع :||
نیس ک تو استادی...برو خونتون خاله بازیتو بکن
باباپیر مرد ،ریش سفید الان شما خیلی عرضه کل داری
RE: کل کل نسخه ی 6 - Navisa. - 03-08-2015
(03-08-2015، 12:19)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:17)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پسرکم.. :|||من جای بابای توام..تو با بابات اینجوری حرف میزنی..؟!:|
(03-08-2015، 12:21)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دقـیـقـا هـمـیـنـه .. -___-
اون عـرفـآن بـهـش مـیـگـیم یـآرو عـصـبآنی مـیـشـه اونوخ اومـده کـل کـل =||
من عصبی نشدم...جوابتو دادم..کل کله دیه.حالا تو گریه نکن درست میشه
RE: کل کل نسخه ی 6 - -Demoniac- - 03-08-2015
(03-08-2015، 12:19)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:16)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:15)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:12)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:10)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هع حالا کجاشو دیدی دختر؟از حالا میبینی کی راس میگه 
خخخخخخخخخخ نگو بابا تحت تاثیر قرارم دادی لابد تو.خوب خوبه باریکلا=)
چـبـه ؟! دیـدی عـرضـه ی کـل کـل بـآ مـنـو نـداری رفـتـی بـآ ایـن یـآرو ..؟!
هوووووووی.درس حرف بزن بچه.حیف ک سرم شلوغه وگرنه سرنوشتت دستم بود
مـن بـآ شـمـا نـبـودمــ .. -__-
اگـه دقـت کـنـی مـیـبـیـنـی جـواب کـآمـنـت کـیـو دادمـ .. -_-
نه بابا خوشم میاد از این که اینو او نو زایه کنم^_^
(03-08-2015، 12:22)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نه...چون بابام شعور داره...تو نداری
RE: کل کل نسخه ی 6 - Medusa - 03-08-2015
(03-08-2015، 12:22)Navisa. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـدیـریـت مـبـآرکـه =)
RE: کل کل نسخه ی 6 - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 03-08-2015
(03-08-2015، 12:21)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:19)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:18)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:15)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:12)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منکه مشکلی ندارم تورو باید مسخره کنم تا همیشه یادت باشه با کی کل کل میکنی 
اصلا منشکل نداری؟؟؟
ههه
+
هع...آخه دختر تو میدونی کلش چن تا گلوبال داره؟؟؟؟تو کلا پرتی.مارو باش داریم با کی کل کل میکنیم
من نظرمو گفتم با جوابت
درگیری؟؟؟
چه جذاب-.-
جوجو خودتی
تازه کی به کی میگه
+
سحر تبریک
اره چه جوابایی که نمیده-.-
(03-08-2015، 12:24)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:21)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اصلا منشکل نداری؟؟؟
ههه
+
من نظرمو گفتم با جوابت
درگیری؟؟؟
چه جذاب-.-
جوجو خودتی
تازه کی به کی میگه
+
سحر تبریک
چ عجب ی خودی نشون دادی جو جو.هع
RE: کل کل نسخه ی 6 - Medusa - 03-08-2015
(03-08-2015، 12:24)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:19)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:16)KING-ERFAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:15)ємpτý gιяι نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-08-2015، 12:12)[ιяяesιsтιвLe] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخخخخخخخ نگو بابا تحت تاثیر قرارم دادی لابد تو.خوب خوبه باریکلا=)
چـبـه ؟! دیـدی عـرضـه ی کـل کـل بـآ مـنـو نـداری رفـتـی بـآ ایـن یـآرو ..؟!
هوووووووی.درس حرف بزن بچه.حیف ک سرم شلوغه وگرنه سرنوشتت دستم بود
مـن بـآ شـمـا نـبـودمــ .. -__-
اگـه دقـت کـنـی مـیـبـیـنـی جـواب کـآمـنـت کـیـو دادمـ .. -_-
نه بابا خوشم میاد از این که اینو او نو زایه کنم^_^
فـعـلـا کـه ایـنـو اون دارن تـو رو ضـآیـع مـیـکـنـن =||
ولـی داری پـیـشرفت مـی کـنـی ._.
هـمـین طـوری ادامـه بـده -__-
|