انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ (/showthread.php?tid=293840)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - امیر‌حسین - 10-02-2021

(10-02-2021، 18:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 18:26)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاوا رو ولش ..

اندروید
php
phyton
html/css
بعد جاوا و .net
جاوا که خوبه که
کلا ترکیب جاوا با php خیلی جالب میشه ,
کلا اندروید میاد زیر مشتت ,
البته دلم لک زده واس قالب سازی وردپرس
لامصب خیلی کیف میده ,
پایتون هم میگن خیلی سخت نیست ولی خب برای اندروید زیاد تعریف نمیکنن ازش

اولویت بهت گفتم

همینکه اینجا پاسخ ارسال میکنی و صفحه رفرش نمیشه ترکیب php و جاوا اسکریپت هست ..

من برنامه نویسی بلد نیستم زیاد
چون رشته مدرسم تجربی بوده...

ینی وقت نداشتم برم یادبگیرم ....

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Prometheus - 10-02-2021

(10-02-2021، 18:29)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 18:28)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط خوردم
زرد چیه؟! :/

(10-02-2021، 18:29)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تف
هرروز چشام داره ضعیفتر میشه
منم همینطور Confused
@"تف"

فک کنم باید عینکمو عوض کنم :v

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Mohlek - 10-02-2021

(10-02-2021، 18:28)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 18:25)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویندوز مهم نیست ..
رم و هارد و سی پی یو مهمه

رم کامپیوترم 1 هست چون قدیمیه برا 15 سال پیشه:/ از بابامه دادش به من قراره یه کیس بخرم
ولی  منظور هارد و سی پی یو رو متوجه نشدم
اما لبتاب رم 4 هست برا 4 سال پیش لبتاب لنوو 530
کامپیوتر هم الجی از اونا که مثله تلویزیون قدیمیاس
ببین برای نرم افزار کلا باید به 3 عامل توجه کرد :
ram
cpu
graphic card
هر کدومشون یه دنیای خاصی دارن و بحثون خیلی پیچیدس ,

رم 4 هم قدیمی شده دیگه , برای فتواپ 2020 رم 8 اگه داشته باشی بهتر میشه

برو تو قسمت سرچ منوی تسکبار بزن dxdiag
بعد اونو ران کن تا مشخصات سیستمو ببینی

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - *Aɴѕel* - 10-02-2021

خدا هیچ ادمی رو خسته نکنه(:

(10-02-2021، 18:28)♡Араш R♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 18:25)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ویندوز مهم نیست ..
رم و هارد و سی پی یو مهمه

رم کامپیوترم 1 هست چون قدیمیه برا 15 سال پیشه:/ از بابامه دادش به من قراره یه کیس بخرم

من لنوو 540 دارم

(10-02-2021، 18:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ram
cpu
graphic card

فتوشاپ اذیت نمیکنه با رم8 افتر افکت اذیت میکنه ی کوچولو

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - شـــقآیــق - 10-02-2021

(10-02-2021، 18:27)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_e8d99.png
@"ℓα∂у  тαιℓσя"
سردرد داشتم شدید تر شد ننه

وایییی چ خوش رنگگ29
مرسی عزیزدلم29

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Mohlek - 10-02-2021

(10-02-2021، 18:34)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 18:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ram
cpu
graphic card

فتوشاپ اذیت نمیکنه با رم8 افتر افکت اذیت میکنه ی کوچولو
آره کلا این سیستم عاملایی که میگن نصفشون فیکه ,
الان من با کارت گرافیک 64 مگابایت انبورد فتوشاپ 2013 ران میکنم !!!

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - BIG-DARK - 10-02-2021

(10-02-2021، 18:33)ctrl+w نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لنوو 540 دارم

مبارکت باشه
چقدر خریدی؟
امسال یا سالای قبل؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۴۰۵ - Emmɑ - 10-02-2021

(10-02-2021، 18:29)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2021، 18:27)★ɢʟᴏʀɪᴀ★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_e8d99.png
@"ℓα∂у тαιℓσя"
سردرد داشتم شدید تر شد ننه

ای جانم چقدر گوگولی شد *-*
اینو: 25r30

!!!

اینو