انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:51)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_05 دوران طلایی زیاد داشتم 
اگ ی شخصیت تخص از من یادته آره همونم  6

آره آیدیتم ک گفتی کم کم داره یه تصویرایی میاد تو ذهنم  Telegh_10

کاش تو شرایط بهتری همدیگه رو میدیدیم یا تو شرایط بهتری با دلِ خوش بچهای انجمن برمیگشتن و دوباره انجمن پر و بال میگرفت نه اینجوری ک همه یه غمی تو دلشونه... 

تخس نبودی
البته زیاد چیزی یادم نیست

نت وصل شه همه کوچ میکنیم میریم تا قطعی بعدی:>

آره... 
دلم خیلی برای بچگیام و صدای کیبورد کامپیوتر تا صب و این چت کردنا تنگ شده و تنگ شده بود... 
مخصوصا شبایی ک تو چتروم‌ـا پلاس بودیم  Smile

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 17-01-2026

چیشده
جا موندم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

این پلیسای انگلیس عجب حروم زاده هایین

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:58)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:55)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخس نبودی

آره... 
دلم خیلی برای بچگیام و صدای کیبورد کامپیوتر تا صب و این چت کردنا تنگ شده و تنگ شده بود... 

واقعاااا
یادش بخیر چتای بی محتوا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:53)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:50)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیرصابون مال ۸ سال پیش فلش بود داشی . 
اره‌خودمم . داشیه بوره من

وای دهنت سرویس انقدر آقا و مودب حرف میزدی از ذهنم نگذشت تویی  Telegh_01
هیچیم بروز نمیدی سفت گرفتی خودتو 
حالت چطوره داداش؟ مملکت که ردیف نیست، خودت ردیفی؟
کوچیکتم داشی . جمع‌‌ پسرونه فرق داره . 
خوبم داداش . ماهم والا درسمون تموم شده تقریبا ، کارمم‌استادم . وضعیت طوری شده که بخوام وام بگیرم برا شروع قطعا نمتونم اقساطشو بدم . ادم‌رفتنم نیستم . متاسفانه تو شان شخصیت خودمم‌نمیبینم واسه مردم کار کنم . نشستم‌خونه بلاتکلیف . منتظرم ببینم چی میشه . 
تو چخبر داشی ؟ رفتی خبری ازت نشد دیگه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:56)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:52)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عکسا و ویدیو ها رو اگه ملت بفرستن و مردم و دنیا ببینن خیلی براشون بد میشه
فعلا لات کوچه خلوت و این حرفا با قیمه بازی و خیابون گردونی و مستند سازی
همین الانم ایرانیا خارج کشور همه جا سر صدا کردن . همه در جریانن
سلطان حوصله بحث ندارم
ولی ویدیو لخت کردن فلان نیرو یا تیر و رگبار مستقیم رو به ملت و این حرفا با چهارتا تجمع تو سیدنی و ادلاید یا لندن فرق داره

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:58)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخس نبودی

آره... 

^ضد دختر^
ددی فسیل از ۲۰۱۲
نظرت چیه آپدیت کنی

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:00)†ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره... 

^ضد دختر^
ددی  فسیل از ۲۰۱۲
نظرت چیه آپدیت کنی

هی به هرکی میرسی ددی ددی نگو
جو میگیره ملتو:>

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - *Aɴѕel* - 17-01-2026

(17-01-2026، 1:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:58)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا
مردم رفتن جلو در سفارت زدن همه رو زخمی کردن
کله یکی هم شکستن