انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) (/showthread.php?tid=240304)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ( lιεβ ) - 11-08-2015

(11-08-2015، 23:48)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهوم -_- !

خبرآ از همه بهتره ._. ..

از نظر خودم البته (:

کلا با این سلیقه ـم همون عادی بمونم # خاص تره :||

میخوای بمیر ._.

باشه ؟ خُ ؟ -_-

گمشو برو یه بخش دیگه ! -_-

یا اصن میخوای تو مون خبر ها تاپیک بزن شاید شانس آوردی ! /:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - sober - 11-08-2015

(11-08-2015، 23:47)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:42)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواد شما مدیر نشین-_-
دروغ میگه فعالیت کنین:|
خودم با همتون ی تنه مخالفت میکنم:|
خیلی حیف که تو کاراگاه نشدی امیر :|
باور کن برادره من !

(11-08-2015، 23:44)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم چیز شاخی نیست .. ._.

منظورم از این تک بودن ، این بود کِ همه الان مدیرن :|
هومممم ._.
باش .. 
دلم برای کاربر بودن تنگ شد ! :d

+ خب دیگه شب بخیر تا فردا البته شاید وخت نکنم بیام چون هم باس مدیریت کنم هم رمان رو کامل کنم هم ... 
هوفففففف =|

من که از مدیر بودن و ناظر بودن و ناظم بود خاطره ی خوشی ندارم
موفق باشی شادی جان
شبت شیک

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - Spell † - 11-08-2015

(11-08-2015، 23:47)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:44)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:40)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:38)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من احساس تک بودن میکنم ! ._.

عادی # .. :|

مبارک همتون .-.
مدیر بودن هیچ احساس خاصی نداره ._.
البته شاید برای من چون قبلا مدیریت رو تجربه کردم الان اینجوره !
ولی در هر حال گفتم که بدونی .. ما همه کاربر های فلش خور هستیم ! فقط و فقط صابره که مدیره  Angel
مدیر ارشد بودن خوبه .. نه یه مدیر ساده ! :d

فاطی؟._.

جون فاطی ؟ +--(*..*)
(11-08-2015، 23:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:45)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:41)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:39)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُب تو ام فعالیت کن ! :|

نمیخوام ._.

+ اگرم بخوام تا آخر عمرم نویسنده میمونم :/ حمال .-.

خبر ها نویسنده و مدیر زیاد داره ..

خَبر ها ؟

دیوونه شدی تو ؟ :|

خُ برو سر یه انجمن دیه !

صد تا انجمن هست که به نویسنده و مدیر احتیاج داره ..

مذهبی + تاریخ [ نمیدونم :| ] + ادبیات + موبایل + ماشین .. !

این همه انجمن تو دیوونه رفتی سر اخبار ؟ 

مخالفم-_-
تو که با همه مخالفی ..

نه تو موردی نداری =)) !

اینقد مخالفت کن تآ جونت در بیاد :183:  !!

برام مهم نی ..

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 11-08-2015

از بس مخالفت میکنی نظرت میاد پایین:>>>>>

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - tyjtfhdhr - 11-08-2015

(11-08-2015، 23:51)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:47)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:42)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواد شما مدیر نشین-_-
باور کن برادره من !

هومممم ._.
باش .. 

+ خب دیگه شب بخیر تا فردا البته شاید وخت نکنم بیام چون هم باس مدیریت کنم هم رمان رو کامل کنم هم ... 
هوفففففف =|

موفق باشی شادی جان
شبت شیک
اتفاقا داشتیم با اهورا در مورد این صحبت میکردیم ک قدرت نباید دسته ی دختر باشه:/
بی اف اف ای تصمیم میگیرن:|||
چی گفتم:||||:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 11-08-2015

سَلام ._.!

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - Spell † - 11-08-2015

(11-08-2015، 23:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:48)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهوم -_- !

خبرآ از همه بهتره ._. ..

از نظر خودم البته (:

میخوای بمیر ._.

باشه ؟ خُ ؟ -_-

حتمآ !

چشم .-.

در کل هیچ شانسی ندارم ((:

پارتی میخواد ._.

پارتیم میشی بیام بخشت ؟ (..)

الان حلش میکنم-_-

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - sober - 11-08-2015

(11-08-2015، 23:55)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:51)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخواد شما مدیر نشین-_-
باور کن برادره من !

هومممم ._.
باش .. 

هوفففففف =|

موفق باشی شادی جان
شبت شیک
اتفاقا داشتیم با اهورا در مورد این صحبت میکردیم ک قدرت نباید دسته ی دختر باشه:/
بی اف اف ای تصمیم میگیرن:|||
چی گفتم:||||:

به مدیریت یه بخش میگین قدرت؟
قدرت واقعی دقته

(11-08-2015، 23:57)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2015، 23:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آهوم -_- !

خبرآ از همه بهتره ._. ..

از نظر خودم البته (:

میخوای بمیر ._.

باشه ؟ خُ ؟ -_-

حتمآ !

چشم .-.

در کل هیچ شانسی ندارم ((:

پارتی میخواد ._.