RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ( lιεβ ) - 11-08-2015
(11-08-2015، 23:48)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهوم -_- !
خبرآ از همه بهتره ._. ..
از نظر خودم البته (:
کلا با این سلیقه ـم همون عادی بمونم # خاص تره :||
میخوای بمیر ._.
باشه ؟ خُ ؟ -_-
گمشو برو یه بخش دیگه ! -_-
یا اصن میخوای تو مون خبر ها تاپیک بزن شاید شانس آوردی ! /:
RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - sober - 11-08-2015
(11-08-2015، 23:47)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:42)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخواد شما مدیر نشین-_-
دروغ میگه فعالیت کنین:|
خودم با همتون ی تنه مخالفت میکنم:|
خیلی حیف که تو کاراگاه نشدی امیر :|
باور کن برادره من !
(11-08-2015، 23:44)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدونم چیز شاخی نیست .. ._.
منظورم از این تک بودن ، این بود کِ همه الان مدیرن :|
هومممم ._.
باش ..
دلم برای کاربر بودن تنگ شد ! :d
+ خب دیگه شب بخیر تا فردا البته شاید وخت نکنم بیام چون هم باس مدیریت کنم هم رمان رو کامل کنم هم ...
هوفففففف =|
من که از مدیر بودن و ناظر بودن و ناظم بود خاطره ی خوشی ندارم
موفق باشی شادی جان
شبت شیک
RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - Spell † - 11-08-2015
(11-08-2015، 23:47)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:44)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:40)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:38)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من احساس تک بودن میکنم ! ._.
عادی # .. :|
مبارک همتون .-.
مدیر بودن هیچ احساس خاصی نداره ._.
البته شاید برای من چون قبلا مدیریت رو تجربه کردم الان اینجوره !
ولی در هر حال گفتم که بدونی .. ما همه کاربر های فلش خور هستیم ! فقط و فقط صابره که مدیره
مدیر ارشد بودن خوبه .. نه یه مدیر ساده ! :d
فاطی؟._.
جون فاطی ؟ +--(*..*)
(11-08-2015، 23:48)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:45)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:43)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:41)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:39)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خُب تو ام فعالیت کن ! :|
نمیخوام ._.
+ اگرم بخوام تا آخر عمرم نویسنده میمونم :/ حمال .-.
خبر ها نویسنده و مدیر زیاد داره ..
خَبر ها ؟
دیوونه شدی تو ؟ :|
خُ برو سر یه انجمن دیه !
صد تا انجمن هست که به نویسنده و مدیر احتیاج داره ..
مذهبی + تاریخ [ نمیدونم :| ] + ادبیات + موبایل + ماشین .. !
این همه انجمن تو دیوونه رفتی سر اخبار ؟
مخالفم-_-
تو که با همه مخالفی ..
نه تو موردی نداری =)) !
اینقد مخالفت کن تآ جونت در بیاد :183: !!
برام مهم نی ..
RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 11-08-2015
از بس مخالفت میکنی نظرت میاد پایین:>>>>>
RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - tyjtfhdhr - 11-08-2015
(11-08-2015، 23:51)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:47)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:42)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخواد شما مدیر نشین-_-
باور کن برادره من !
هومممم ._.
باش ..
+ خب دیگه شب بخیر تا فردا البته شاید وخت نکنم بیام چون هم باس مدیریت کنم هم رمان رو کامل کنم هم ...
هوفففففف =|
موفق باشی شادی جان
شبت شیک
اتفاقا داشتیم با اهورا در مورد این صحبت میکردیم ک قدرت نباید دسته ی دختر باشه:/
بی اف اف ای تصمیم میگیرن:|||
چی گفتم:||||:
RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 11-08-2015
سَلام ._.!
RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - Spell † - 11-08-2015
(11-08-2015، 23:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:48)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهوم -_- !
خبرآ از همه بهتره ._. ..
از نظر خودم البته (:
میخوای بمیر ._.
باشه ؟ خُ ؟ -_-
حتمآ !
چشم .-.
در کل هیچ شانسی ندارم ((:
پارتی میخواد ._.
پارتیم میشی بیام بخشت ؟ (..)
الان حلش میکنم-_-
RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 257)) - sober - 11-08-2015
(11-08-2015، 23:55)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:51)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میخواد شما مدیر نشین-_-
باور کن برادره من !
هومممم ._.
باش ..
هوفففففف =|
موفق باشی شادی جان
شبت شیک
اتفاقا داشتیم با اهورا در مورد این صحبت میکردیم ک قدرت نباید دسته ی دختر باشه:/
بی اف اف ای تصمیم میگیرن:|||
چی گفتم:||||:
به مدیریت یه بخش میگین قدرت؟
قدرت واقعی دقته
(11-08-2015، 23:57)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2015، 23:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهوم -_- !
خبرآ از همه بهتره ._. ..
از نظر خودم البته (:
میخوای بمیر ._.
باشه ؟ خُ ؟ -_-
حتمآ !
چشم .-.
در کل هیچ شانسی ندارم ((:
پارتی میخواد ._.