انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ (/showthread.php?tid=297225)

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - shghyegh - 29-05-2021

(29-05-2021، 10:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 9:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدنیسم مامانه^^

تو ھم دختری؟

ن دیگه دقت کن میبینی ک پسره Telegh_01

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 29-05-2021

@shghyegh

بهت خیانت کردم^^

(29-05-2021، 9:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 9:55)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـــــــــــبارک الله.
_.

گند من زیر 19 نمیاد ._.

پووووووف
گند من ب ۱۷ میکشه

._.
اونم حوبه....

(29-05-2021، 9:58)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 9:57)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدنیسم مامانه^^

حال مامانتو نمیپرسی؟
دختره ی بی ترادب:/

ببخشید

شما خوبی مامانه؟^^

(29-05-2021، 10:03)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh

بهت خیانت کردم^^

(29-05-2021، 9:57)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پووووووف
گند من ب ۱۷ میکشه

._.
اونم حوبه....

عب نداره کم خیانت ندیدم توام روش cry2

+
اره بابا مخصوصا تو دبیرستان

(29-05-2021، 10:00)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بدنیسم مامانه^^

تو ھم دختری؟

نه پسرم دارم ادا دخترا در میارم ^^
(پسر دختر نمام ._.*

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - моои - 29-05-2021

(29-05-2021، 10:03)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh

بهت خیانت کردم^^

پووووووف
گند من ب ۱۷ میکشه

._.
اونم حوبه....

(29-05-2021، 9:58)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال مامانتو نمیپرسی؟
دختره ی بی ترادب:/

ببخشید

شما خوبی مامانه؟^^

بد نیستم دختره
از بس دل رحمم زود میبخشم:/

(29-05-2021، 10:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh

بهت خیانت کردم^^

._.
اونم حوبه....

+

._.
تو به من خیـــــــــــــــــــــآنت کردی؟
+
نه خوب نیس ._.
ما سه تا پایین 18 بیاریم اخطار میگیریم ._.

(29-05-2021، 10:05)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@shghyegh

بهت خیانت کردم^^

._.
اونم حوبه....

ببخشید

شما خوبی مامانه؟^^

بد نیستم دختره

چخبر شوهر بچه ها؟^^

(29-05-2021، 10:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

._.
+
نه خوب نیس ._.

(29-05-2021، 10:05)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بد نیستم دختره

چخبر شوهر بچه ها؟^^

شوهر بچه ها؟:/

(29-05-2021، 10:08)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:06)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
+
نه خوب نیس ._.

چخبر شوهر بچه ها؟^^

تو مگه شوهر بچه نداری چطو به بهار میگی دخترم ._.
عزیزم هر چی اینجا امکان پذیر باشه این یکی که نمیشه...

+

._.
+
نه خوب نیس ._.

بد نیستم دختره

چخبر شوهر بچه ها؟^^

ن کلی میگم
بقیه خیانت کردن بهم
+
اره منم کم پیش میومد زیر ۱۸ بشم

(29-05-2021، 10:09)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:08)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو مگه شوهر بچه نداری چطو به بهار میگی دخترم ._.
عزیزم هر چی اینجا امکان پذیر باشه این یکی که نمیشه...

قضیه حسامو ک بهت گفتم:/
میمونه بهار:/ بهار دختر خواهرم بود خواهرم اینا تصادف کردن من چون علاقه شدیدی بش داشتم نگهش داشتم(تخیلاتو خدایی حال میکنی:/)