انجمن های تخصصی  فلش خور
ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ (/showthread.php?tid=141806)

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 19-08-2014

(18-08-2014، 23:57)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه پسربد تو.......میکنم هفت تیر

واضح صحبت کن تا سو تفاهم پیش نیاد :/

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - kimia kimia1378 - 19-08-2014

(19-08-2014، 0:01)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 23:57)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بی شخصیتم؟؟؟؟؟؟ حالا که اینجوریه بذار بهت بگم که بدونی خیلی خیلی خیلی خری!Dodgy

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 19-08-2014

(19-08-2014، 0:05)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 0:01)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بی شخصیتم؟؟؟؟؟؟ حالا که اینجوریه بذار بهت بگم که بدونی خیلی خیلی خیلی خری!Dodgy

کمال بی ادبیت رو میرسونی Confused
وهمینطور حرف های من رو اثبات کردیSleepy

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - kimia kimia1378 - 19-08-2014

(19-08-2014، 0:10)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 0:05)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمال بی ادبیت رو میرسونی Confused
وهمینطور حرف های من رو اثبات کردیSleepy

حقیقتو گفتم ژیگول! در ضمن یکم اخلاقتو ویرایش کنی بد نیسDodgy

من مشکلی تو خودم نمیبینم ...

هر کی هم بخواد قضاوت کنه خودش تشخیص میده کدومیک از ما مشکل روانی داره Sleepy

آره کاملا مشخصه کی مشکل روانی داره بعدم شما چشم بصیرت نداری برا همین مشکلی تو خودت نمیبینیUndecided

ترجیح میدم بگیرم بخوابم تا با یه دختر بچه نق نقو جر و بحث کنمSleepy

برو بابا کم اوردی برو قرض کن چرا توهین میکنی؟Dodgy

قراره تو این تاپیک نفر قبلی رو خوشحال کنم ولی نفر قبلی خودمم چه جالب:cool:

خخخخخخ بعضیا احساس میکنن خیلی باحالن و حرفایی که میزنن خیلی جالبه! لامصب نمیشه بش گفت اعتماد ب سقفت تو حلقم آخه سقفم رد کرده تو حلقمون جا نمیشه!TongueBig Grin