انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 (/showthread.php?tid=294441)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - _ƇRAƵƳ_ - 24-02-2021

(24-02-2021، 21:00)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش از درده مریضم کرده
عشق زیادی نمکِ رو زخمه

بیکاری حاجی

عاشق نشو=/

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - _sehun_ - 24-02-2021

(24-02-2021، 20:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 20:57)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بود قبلا نصب کردم پیدا کردم بهت نشون میدم

بسی تچکر ۰-۰

تو نت ب انگلیش بزن وی P ان اونی ک بنفشه رو بنصب

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - ᗩᐯᗩ⁷ - 24-02-2021

(24-02-2021، 21:01)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 20:59)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بسی تچکر ۰-۰

تو نت ب انگلیش بزن وی P ان اونی ک بنفشه رو بنصب

بسی ممنانم *-*

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - سهَ‌ند - 24-02-2021

(24-02-2021، 20:59)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 20:58)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودت رو از مردم جدا میدونی؟

دوست داری دوباره بن شی؟^.^

میتونستی بگی جوابی ندارم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - BIG-DARK - 24-02-2021

(24-02-2021، 21:01)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-02-2021، 21:00)☆мᴇʜяᴀʙ☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش از درده مریضم کرده
عشق زیادی نمکِ رو زخمه

بیکاری حاجی

عاشق نشو=/

Telegh_24

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - *Aɴѕel* - 24-02-2021

همش از درده مریضم کرده
عشق زیادی نمکِ رو زخمه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخخ._.(شوخی

(24-02-2021، 21:02)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همش از درده مریضم کرده
عشق زیادی نمکِ رو زخمه

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخخ._.(شوخی

میزنمتا:/

تو به دل نگیر عزیزم دیوونه شدم
تو بزرگی کن و برگرد من دست پُرم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 24-02-2021

@Волшебник
@"̲̲ ̲̲♔̲̲K̲̲h̲̲a̲̲l̲̲s̲̲e̲̲♔̲̲"
@"♜THE DARKNESS♜"
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
@"♡•rainy_girl•♡"
@ƁяιƖƖιαηт
@*VENUS*
تقدیم به بهترین راهنمایان،دوستان صمیمی و بهترین انسان ها(و بقیه اعضا).
تقدیم به شما(:انقدر گشتم تا بلاخره این آهنگ رو پیدا کردم(:

...

@"صباnafas"
اری رو یادته؟
بد داغی گذاش رو دلم

(24-02-2021، 21:04)☆coииoя☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Волшебник
@"̲̲ ̲̲♔̲̲K̲̲h̲̲a̲̲l̲̲s̲̲e̲̲♔̲̲"
@"♜THE DARKNESS♜"
@"☆мᴇʜяᴀʙ☆"
@"♡•rainy_girl•♡"
@ƁяιƖƖιαηт
@*VENUS*
تقدیم به بهترین راهنمایان،دوستان صمیمی و بهترین انسان ها(و بقیه اعضا).
تقدیم به شما(:انقدر گشتم تا بلاخره این آهنگ رو پیدا کردم(:

...

من انسان نیستم(:

هر چی گفتمو پس میگیرم
میخوام عشقتو دست بگیرم

هر چی گل واست هست بچینم
بریزم رو سرت جشن بگیرم تو بیا

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴10 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 24-02-2021

(24-02-2021، 20:41)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@صباnfas
اوا نگووو
@BTSarmy
چرا؟
@"*Aѕιl*"
خجالتم نده
@"Meusa"
جوووون

(24-02-2021، 20:41)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای وای اقا جعفر خاهش میکنم بامن باشین من خیلی دوستون دارم دیگه نتونستم تحمل کنم
لطفا ازتون خواهش میکنم
منم شمسی 21 مکزیک هستم
جعفر رل منه گمشو
بخاطر سهون دیه...

اگه یه کتاب بزنی به عنوان "داستان های من و سهون" قطعا مشهورترین میشی Telegh_01