انجمن های تخصصی  فلش خور
*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* (/showthread.php?tid=294812)

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - فرنودِ بن گیومرث - 03-03-2021

(03-03-2021، 0:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 0:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلاً دیگه ازتون سوال نمی پرسم.

اخهه مردک
جلو همه بگیم با کی یک شب میخوابیم؟!.-.
+
خودت جواب ندادی!

آره خیلی جالبه.
+
نه که خودتون جواب دادید.
من بگم حالا؟

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Medusa - 03-03-2021

(03-03-2021، 0:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 0:44)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخهه مردک

همووون! بعدم اصلاً آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است؟ مگه نه؟

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - سهَ‌ند - 03-03-2021

(03-03-2021، 0:42)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 0:39)ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام
اعزازی
ممد گاو کش
*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* 151

Because of the MARAAM

(03-03-2021، 0:46)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پیشکسوت.

اول خودت بعدش بغلی.
من بگم همه می گید؟
راست و حسینی ؟
: دی

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - *Aɴѕel* - 03-03-2021

(03-03-2021، 0:46)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه مردک
+
خودت جواب ندادی!

آره خیلی جالبه.
+
نه که خودتون جواب دادید.
من بگم حالا؟
من که گفتم-_-
شما هم بفرمایید!

تایپ کردن با کیبورد سخته.-.

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 03-03-2021

@جاویدم
@فرنودِ بن گیومرث
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* 151

(03-03-2021، 0:48)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-03-2021، 0:46)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره خیلی جالبه.
+
نه که خودتون جواب دادید.
من بگم حالا؟
من که گفتم-_-
شما هم بفرمایید!

تایپ کردن با کیبورد سخته.-.

آره گفتنت با نقطه بود

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - امیررضا* - 03-03-2021

اخهه مردک
+
خودت جواب ندادی!

آره خیلی جالبه.
+
نه که خودتون جواب دادید.
من بگم حالا؟

کیو میکشم؟ محمد همون مدیر انجمن مذهبی و هیدن مدیر گفت و گو ازاد
....
ازدواج هیچکس
....
سوال سومم والا به یکی دوتا ختم نمیشه : |

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - *Aɴѕel* - 03-03-2021

(03-03-2021، 0:47)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخهه مردک

همووون! بعدم اصلاً آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است؟ مگه نه؟

.-.

RE: *•~ گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۳ ~•* - Emmɑ - 03-03-2021

ای خائنا