انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7 (/showthread.php?tid=295577)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7 - моои - 22-03-2021

(22-03-2021، 23:06)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 22:59)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیلام بر جغدان عزیز♡
سلام!
ولی جای دیگه این موقع ها جغد رو نگو!!
چرا اسم ما جغدا رو خراب میکنی الان ماهی هان بیدارن :/
ساعت 3 بیا سلام جغدی کن! -.-

عه ساعت ۳ ک جغد فلک زده هم میخوابه باید ب دنبال جونور دیگه ای بگردم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7 - Mohlek - 22-03-2021

(22-03-2021، 23:06)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 22:52)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا هی من اکانت میزدم بعد اینا میگفتن ممد گاو کش ای
بعدش طی یک حرکت زیبا همین حاج امیر ما رو از پنجا جا بن میکرد D:
ولی خب بعدش بنده با عزمی صریح و جزمی پلنگی ؛ ممد نبودن خودمو ثابت کردم و دیگه موندم پیشتون
الانم مایه خیر و برکت انجمنم
بمولا

چجوری ثابت کردی ؟ D:
سقفتون سوراخ شد :v
والا چنتا عکس از خودم دادم
چنتا هم از اسمم و ایمل و اکانت شاد و اینا که باور کنن
آخرشم رفتم تو این تاپیک ماپیکا حاج آقا صابر رو تگ کردم و اینگونه شد ک ما الان کنارتونیم

نگران نباش محکمه D:

(22-03-2021، 22:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محکوم ب کم تر حرف زدن

سرت تو لاک خودت باشه
حله ؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 22-03-2021

(22-03-2021، 23:10)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:06)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!
ولی جای دیگه این موقع ها جغد رو نگو!!
چرا اسم ما جغدا رو خراب میکنی الان ماهی هان بیدارن :/
ساعت 3 بیا سلام جغدی کن! -.-

عه ساعت ۳ ک جغد فلک زده هم میخوابه باید ب دنبال جونور دیگه ای بگردم
حاجی...نه حاجی مذکره!
حاج خانوم درست نیست در حضور اساتید چیزی بگم ولی...
منه تازه کار تا 4 بیدارم کجای کاری؟! Telegh_02
یه بار اساتید رو همراهی کردم...ساعت 6 بود که خوابم برد!!
ظاهرا اساتید هر شب اصلا نمیحوابن!!
شبا بخاطر وجود پر برکتشون زندس! -.-
والا امنیت فلشخورن!

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7 - shghyegh - 22-03-2021

(22-03-2021، 23:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:06)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری ثابت کردی ؟ D:
آخرشم رفتم تو این تاپیک ماپیکا حاج آقا صابر رو تگ کردم و اینگونه شد ک ما الان کنارتونیم

نگران نباش محکمه D:

(22-03-2021، 22:51)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محکوم ب کم تر حرف زدن

سرت تو لاک خودت باشه
حله ؟

نترس اونقد ارزش نداری ک بخوام بحث کنم باهات

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7 - Ɗєя_Mσηɗ - 22-03-2021

(22-03-2021، 23:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چجوری ثابت کردی ؟ D:

نگران نباش محکمه D:

حالا واجب بود پاش این همه دردسر بکشی؟ D::

(22-03-2021، 23:18)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگران نباش محکمه D:

سرت تو لاک خودت باشه
حله ؟

عارع من بی ارزشم
سعی کن بام بحث نکنی کلا
تهش خوب نیس

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7 - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 22-03-2021

._.

(22-03-2021، 23:18)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگران نباش محکمه D:

حالا واجب بود پاش این همه دردسر بکشی؟ D::
اگه سنگ از آسمون بباره
نمیدم فلشخورو از دست دوباره D:
انصافا جای باحالیه فلش واس همین دست و پا زدم

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱7 - shghyegh - 22-03-2021

(22-03-2021، 23:19)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:18)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارع من بی ارزشم
سعی کن بام بحث نکنی کلا
تهش خوب نیس

مسخره خودت تگ میکنی مریضی؟

(22-03-2021، 23:20)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-03-2021، 23:19)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارع من بی ارزشم
سعی کن بام بحث نکنی کلا
تهش خوب نیس

مسخره خودت تگ میکنی مریضی؟
هن ؟
من هی میگم از این موتوریا جنس نگیرین
بفرما اینم نتیجش