انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» (/showthread.php?tid=297464)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - _ƇRAƵƳ_ - 21-06-2021

(21-06-2021، 20:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 20:47)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Telegh_01  
خر صداش عرر عر نیس که اَر اَره

بع بع O.O

Bd2

دیگه شرمنده وارد نیستم زیاد ب صداش vv:

اون ک کلا مقوله ش جداس D::

وای وای دیدیییییییییییی دیدیییییییییییییییی در همین سخنانی که گفتی یک شعر ساخته شدD;

ببین فرزندم عررررررر عرررررررر از شدت گریه هست
اررررررر ارررررررر دیگه واقعا خره=/

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - شـــقآیــق - 21-06-2021

صباااااصباااااcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - βάરãɲ - 21-06-2021

(21-06-2021، 20:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 20:45)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن بابا من غلط بکنم  Sad
اینجوری نگو شرمنده میشم crying

اگه بعد کنکورمونم باهام حلف نزنی قهر میکنمممم crying

کاش مشکل من فقط کنکور بود (:
باشه بهدش شمارتو میگیرم باهم حرف بزنیم Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - shghyegh - 21-06-2021

(21-06-2021، 20:51)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 20:49)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بعد کنکورمونم باهام حلف نزنی قهر میکنمممم crying

کاش مشکل من فقط کنکور بود (:
باشه بهدش شمارتو میگیرم باهم حرف بزنیم Big Grin

=( ؟

باجه =(

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - _ƇRAƵƳ_ - 21-06-2021

(21-06-2021، 20:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم

حرص نخور خاک تو سرشون برن بمیرن

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - βάરãɲ - 21-06-2021

(21-06-2021، 20:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 20:48)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خداروشکر
منم بد نیستم میگذره
راستی مهسا جون تو از کدوم شهری؟ فک کنم نگفتی بهمTelegh_01

شکر ^^
عع جدی؟Telegh_26
اردبیل

الان یادم‌اومد بم‌گفتی شرمنده فراموش کرده بودم فقط سنتو نمیدونسم ک فهمیدم Big Grin
خوشبختم برای چندمین بار Big Grin

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - Ɗєя_Mσηɗ - 21-06-2021

(21-06-2021، 20:50)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 20:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه شرمنده وارد نیستم زیاد ب صداش vv:

اون ک کلا مقوله ش جداس D::

وای وای دیدیییییییییییی دیدیییییییییییییییی در همین سخنانی که گفتی یک شعر ساخته شدD;

ببین فرزندم عررررررر عرررررررر از شدت گریه هست
اررررررر ارررررررر دیگه واقعا خره=/

کو شعر ._.

نخیررر جفتش مال خره -_-

(21-06-2021، 20:52)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 20:51)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جانم

حرص نخور خاک تو سرشون برن بمیرن

هیزااااcrying  crying  crying  crying  crying  :crying  crying

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد «۴۴۱» - Ɗєя_Mσηɗ - 21-06-2021

(21-06-2021، 20:52)βάરãɲ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-06-2021، 20:50)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکر ^^
عع جدی؟Telegh_26
اردبیل

الان یادم‌اومد بم‌گفتی شرمنده فراموش کرده بودم فقط سنتو نمیدونسم ک فهمیدم Big Grin
خوشبختم برای چندمین بار Big Grin

فدا سرت :>
همچنین برا چندمین بار D:

من میرم دیگه نمیام اینجا فاسد استcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying