انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نُسخه [461] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نُسخه [461] (/showthread.php?tid=298243)

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-10-2021

(17-10-2021، 21:14)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه سوال خدمت دوستان گرامی

من به مرض چک کردن اینستای دیگران مبتلا شدم

این مرض اینجوری که مدام فالوور ها و فالووینگ های یه پیج رو چک میکنم و اگر تعداد فالووراش بالا بود میشینم حسادت میکنم و حرص میخورم

درمان چیست؟

کسی نتوانست درمانی یابد؟

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - _sehun_ - 17-10-2021

(17-10-2021، 21:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت بلاخره به آرزوت رسیدی

مدارس زیر 300 نفر باز میشنننن

نمیدونی که دیوونه مدرسم(((:
مدرسمون فوتبال بازی کردیم وسطی و فوتبال دستی با معلما((:
جمعیت دانش اموزان کل مردسه=6

چه معلمای باحالییییی
لچه هارو میشناختی؟
چطور 6 نفر؟/:

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-10-2021

(17-10-2021، 21:27)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:24)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت بلاخره به آرزوت رسیدی

مدارس زیر 300 نفر باز میشنننن

چه تفاهمی منم از‌ مدرسه متنفرم

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 17-10-2021

(17-10-2021، 21:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه معلمای باحالییییی
لچه هارو میشناختی؟
چطور 6 نفر؟/:

خیلــــــــی(((: لامصبا همشون با بچه ها دستت به یکی کرده بود گلامو بگیرنن*-*
فقط یکیشونو با بقیه هم اشنا شدم((:
یک هفته فقط مختص به دهمیا هر روز چهار نفر از هر کلاس دهم که اختیاریه

(17-10-2021، 21:29)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه تفاهمی منم از‌ مدرسه متنفرم

(((:
خو چ کنم؟
ما بهمون میخوشه و دوسش داریم((:
این دلیل میخواد چرا متنفری ای پشمک

(17-10-2021، 21:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:28)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه معلمای باحالییییی
لچه هارو میشناختی؟
چطور 6 نفر؟/:

خیلــــــــی(((: لامصبا همشون با بچه ها دستت به یکی کرده بود گلامو بگیرنن*-*

زنگ تفریح چیکار کردی؟ من مجازی با اکثریت دوستم ولی نمیدونم تو کلاس زنگ تفریح چیکار کنم
غیر دولتی اید؟

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 17-10-2021

(17-10-2021، 21:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:31)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلــــــــی(((: لامصبا همشون  با بچه ها دستت به یکی کرده بود گلامو بگیرنن*-*

زنگ تفریح چیکار کردی؟ من مجازی با اکثریت دوستم ولی نمیدونم تو کلاس زنگ تفریح چیکار کنم
غیر دولتی اید؟

خب ببین ما چار زنگ دو تا چهل دقیقه ای داریم هر چهل دقیقه جز زنگ تفریح 10 دقیقه انتراکه
همش تو حیاط بازی میکردیم خیلی باحال بود ((((: سر کلاس فیزیک هی میخندیدم معلما میگفتن عع هواستونوبه درس بدید ببینم میتونین یه کار کنین که دیگه نیاین مدرسهه*_*
ببین چگونه توضیح بدم غیر دولتی تیزهوشان اما فرزانگان نی

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - shghyegh - 17-10-2021

(17-10-2021، 21:01)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-10-2021، 20:15)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ѕσℓιηα"
عکس ناموسِ منو گذاشتی اواتار Telegh_38  Telegh_01

من دوسش ميدارم(:
 چون درونش مانند ندارِ/
بلی بلیییی 49

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 17-10-2021

wazup

(17-10-2021، 21:37)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:33)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیر دولتی اید؟

خب ببین ما چار زنگ دو تا چهل دقیقه ای داریم هر چهل دقیقه جز زنگ تفریح 10 دقیقه انتراکه
همش تو حیاط بازی میکردیم خیلی باحال بود ((((: سر کلاس فیزیک هی میخندیدم معلما میگفتن عع هواستونوبه درس بدید ببینم میتونین یه کار کنین که دیگه نیاین مدرسهه*_*
ببین چگونه توضیح بدم غیر دولتی تیزهوشان اما فرزانگان نی

مدارس غیر دولتی اینطورن فقط(:::

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 17-10-2021

(17-10-2021، 21:39)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-10-2021، 21:01)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوسش ميدارم(:
 چون درونش مانند ندارِ/
بلی بلیییی 49

تو چيشو دوست ميداري؟؟؟؟
 بعد من ميگم.-.