انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Berserk - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:39)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:38)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی جا که با گوشی هم باز شه لطفا

منم با گوشیم
ی سری سایت ایرانی هست ولی من اسمشونو یادم نمیاد

اکه هی 

بیاید شطرنج

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:00)ραтяιcια نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 23:58)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دیجی کالا یه مجموعه پنج تایی گرفته بودم از این نویسنده، قبلا خدمتكار رو خونده بودم و دیدم قیمتش مفته خریدم.
شامل بخش دی، معلم، همکار، دروغ سری شوهر بیوه زن (محتواش هم مثل خودش آشغال بود) و هیچوقت دروغ نگو
همکار هم جالب بود. معلم و هیچوقت دروغ نگو رو فعلا نخوندم

خدمتکار خوب بود؟
ژانراشون همه یکیه؟

خدمتکار عالی بود
آره همشون جناییه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Ɗєя_Mσηɗ - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:36)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هی دنیا... بهت حق می‌دم
انشاالله به زودی تموم کنی
ایشالااا ایشالااا D:

(18-01-2026، 0:37)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله v:
انصافا دانشگامون‌قشنگه لوکیشن و امکاناتش بد نیست برعکس اکثر فرهنگیانا
نت نیست وگرنه عکس میدادم ازش

تبعیض تا کجا؟ بی‌عدالتی تا کی؟
بعداً برام بفرست ببینم D:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - م‍حمّد - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتون دولتی و فرهنگیانین؟ کسی دانشکده فنی و اینا نیست که از هنرستان رفته باشه؟

رفیقم حسابداری میخونه
دبیرستان رو هم حسابداری بود

(18-01-2026، 0:37)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:32)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای  Telegh_01  Telegh_01
بیچاره بچه. چیکار کرد آخرش؟

قبول نیست زمین چمن دارین؟  :ngh:

دقیقاً .. خیلی گناه دارن. ):
متاسفانه قدرت زندگی بیشتره تا ادبیات. D:
بله v:
کدوم شهر بودی؟ 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mohlek - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:43)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتون دولتی و فرهنگیانین؟ کسی دانشکده فنی و اینا نیست که از هنرستان رفته باشه؟

رفیقم حسابداری میخونه
دبیرستان رو هم حسابداری بود

بله v:
کدوم شهر بودی؟ 
فرهنگیان نوشهر

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Itsali - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاید شطرنج

مگه چس دات کام و لی چس باز میشن؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 18-01-2026

بیاید چالش بریم ی تاریخو بگیم بریم توی گالری عکس بفرستیم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mutemit - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:26)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:25)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جهنم مطلق که نیست
اما برای من بدیاش بیشتر از خوبیاش بوده

میتونستی بهشتش کنی حوریشم دم دستت بود ((((:

اگه حوری اونشکلیه، پس من جهنم رو ترجیح میدم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Berserk - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:46)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:41)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاید شطرنج

مگه چس دات کام و لی چس باز میشن؟

نه 
امیدوار بودم ی سایتی چیزی بشناسه کسی 
من که همش با بات‌های چس دات کام بازی کردم این چند روز): فقط اونا کار میکنن 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - esiesi - 18-01-2026

(18-01-2026، 0:21)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-01-2026، 0:18)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://biaupload.com/do.php?imgf=org-b2570bd759591.jpg

پشمام 
چقد با وایبش حال کردم((((:
این بچم اسمش بابادوکه 
کاراکتر اصلی اتاق فرار خودشه 

(18-01-2026، 0:24)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچیکتم داشی . به درشتی شما نمیرسیم که 

بزرگ مایی ایطو نگو