انجمن های تخصصی  فلش خور
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: (/showthread.php?tid=65596)

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - M.K.N - 29-10-2013

درود بر همگی -___-

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - I r A n - 29-10-2013

(29-10-2013، 22:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:35)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:29)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:27)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باشه پس همه شاهدبتشیدکه مجبورشدم هوش بدم.
توله سگ منومحروم کن گه عوضی
:|

درکت میکنم :|
تارا بهش احطار نده حق داره فرزام :/
 من از اخطار ترسی ندارم -_-
مگه گفتم ترس داری ؟ :||||||||||
مگه من گفتم گفتی :|؟؟ 
منظورو رسوندی -_-

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 29-10-2013

(29-10-2013، 22:39)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -___-
سلام داداش

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - !~IмДи~! - 29-10-2013

(29-10-2013، 22:35)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوباره اومدمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تو مثه جن میمونیا هی میری میای ........ ای بابا خسته کردی ما رو این دو تا بچه رو دعوا ننداز فردا میرن ننه باباشونو میارن دمه خونتون Big Grin
بدجور اینا رو باهم دعوا انداختی نه؟

☼☼☼☼☼☼○○○○○ IM@N 0110 ○○○○○○○☼☼☼☼☼☼

خداحافظهــــــــــــــــــــــــــ همگیـــــــــــــــــــــــــ!!××××××××××××××××××××××

شبــــــــــــــــــــ همـــــــهــــــــــ خوشـــــــــــــــ و شیــــــــریـــــــنــــــــــــــــــــ ♥♥♥♥HeartHeart

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - M.K.N - 29-10-2013

(29-10-2013، 22:39)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:39)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -___-
سلام داداش

ای بابا همه اسماشون عوض شده چرا؟:|
تو کــــــــی هستـــــی؟

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - I r A n - 29-10-2013

(29-10-2013، 22:37)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:34)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی مشت ک؟خل ریختن تو انجمن :| 
بعضیاشون البته -_-
از توی ک*****خر بهتریم بی ادب من کم نمیارم در حد منم نیستی
^_^ 
1. هروقت گفتن عن تو بگو من بعد وقتی اجازه رو بهت دادم بفرما نوش جان کن ^_^ 
2.ک؟؟ر خر تو ک؟؟ تو نره خر :| 
و در آخر دهنتو ببند بشین سرجات تا بیشتر از این قهوه ای نشدی :|

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ - 29-10-2013

(29-10-2013، 22:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:35)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دوباره اومدمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تو مثه جن میمونیا هی میری میای ........ ای بابا خسته کردی ما رو این دو تا بچه رو دعوا ننداز فردا میرن ننه باباشونو میارن دمه خونتون Big Grin
بدجور اینا رو باهم دعوا انداختی نه؟

☼☼☼☼☼☼○○○○○ IM@N 0110 ○○○○○○○☼☼☼☼☼☼

خداحافظهــــــــــــــــــــــــــ همگیـــــــــــــــــــــــــ!!××××××××××××××××××××××

شبــــــــــــــــــــ همـــــــهــــــــــ خوشـــــــــــــــ و شیــــــــریـــــــنــــــــــــــــــــ ♥♥♥♥HeartHeart
تو مدرسه ب من میگن علمدار اره داداش

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mason - 29-10-2013

درود بر همگی -___-
ماکان ماکان ماکان ماکان ^__^
میدونی 1 هفته بود ندیده بودمت ؟ -_-
تو دوباره از این شکلک غمگینا میذاری ؟ >_<
(29-10-2013، 22:39)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:35)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:33)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-10-2013، 22:29)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

درکت میکنم :|
تارا بهش احطار نده حق داره فرزام :/
 من از اخطار ترسی ندارم -_-
مگه گفتم ترس داری ؟ :||||||||||
مگه من گفتم گفتی :|؟؟ 
منظورو رسوندی -_-
من گفتم نگغتم ولی تو انگار میگی من میگم ولی من چیزی نمیگم :|
عاقا بیخیال -_-

مواظب حرف هایی که میزنین باشین -__-

تف :| 
بعضیا ارزش تلف کردن انرژی و وقتو ندارن :| 
خدافظ :|

(29-10-2013، 22:44)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مواظب حرف هایی که میزنین باشین -__-
50 تا دارم :|
50 تا دیگه ام بده :|
وگرنه شک نکن اگه این دوسته عزیزمون ادامه بده ب F میکشونم اینجارو ^_^