انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 (/showthread.php?tid=132465)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 - First Star - 08-07-2014

(08-07-2014، 10:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 10:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 10:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازخواب بیدار شدم دیدم مامانم نیس:|

گوشیشم نبرده0.0

کیفشم نبرده|||:

ینی رفته کوجا؟):

نگرانم ..

جیییغ :|

حتما رفته خونه ی همسایه ^_^

مثبت فک کن (:

کدوم همسایه؟:|

واحد روبروتون ._.

همونی که یه پسر دارن خیلی نازه ^_^

[ من تو خواب خونشونُ دیدم -_- ]

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 - PISHY - 08-07-2014

سلام..خوبی..میسی تو چطولی؟

(08-07-2014، 10:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 10:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیشب جن دیدم ._.

یکی پشت سرم بود رو موهام دست میکشید ._.

ولی کسی نبود :/

صبح بیدار شدم دیدم فلشم هم نیس :|

زیر تختم بود ولی من نذاشته بودم :|

انقدر ترسناک بود ._.

ی چیزی بگم؟:|

من جن گرفتم ..^_^

شک ندارم این جنِ پسر بود :|

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 - ~Mahnaz~ - 08-07-2014

حرف جن نزنیــن!

از پریروز 50 تومن پول گمشــده!:|
مامانم میگه گذآشته تو کیفش حآلآ نیس:|

یکیم همش میـآد میز منو به هم میزنــه! ._.

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 - ∆ MeRzaD ∆ - 08-07-2014

(08-07-2014، 10:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیشب جن دیدم ._.

انقدر ترسناک بود ._.

جن نبود :|

من بودم بی خوابی زده بود به سرم D:

فلشتو برداشتم اهنگ بریزم توش :|

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 - Brooklyn Baby - 08-07-2014

(08-07-2014، 10:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 10:38)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیشب جن دیدم ._.

انقدر ترسناک بود ._.

ی چیزی بگم؟:|

من جن گرفتم ..^_^

شک ندارم این جنِ پسر بود :|

پسر بودنشو نمیدونم-_-

ولی هر روز باهاش حرف میزنم(:

دلیلش اینه ک خونه ی ما آینه دیواری خیلی داره!:|

(08-07-2014، 10:40)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیشب جن دیدم ._.

انقدر ترسناک بود ._.

جن نبود :|

من بودم بی خوابی زده بود به سرم D:

فلشتو برداشتم اهنگ بریزم توش :|

(..*)

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 - Brooklyn Baby - 08-07-2014

(08-07-2014، 10:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 10:36)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 10:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 10:32)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیشم نبرده0.0

کیفشم نبرده|||:

ینی رفته کوجا؟):

نگرانم ..

مثبت فک کن (:

واحد روبروتون ._.

اتفاقا طبقه سومی ی پسر داره:|

15 سالشه:|

عینک هری پاتری میزنه:|

ولی خعلی چش چرونه-_-

RE: « گــفـتگـوے آزاد » نسخه 162 - Navisa. - 08-07-2014

من دیشب جن دیدم ._.

انقدر ترسناک بود ._.
من خواب ديدم جاستين بيبر و من با هم ازدواج كرديم..

تو خوابم خجالت كشيدم با يه دختر ازدواج كردم (..*)

(08-07-2014، 10:42)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-07-2014، 10:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گوشیشم نبرده0.0

کیفشم نبرده|||:

ینی رفته کوجا؟):

نگرانم ..

مثبت فک کن (:

واحد روبروتون ._.

اتفاقا طبقه سومی ی پسر داره:|

15 سالشه:|

عینک هری پاتری میزنه:|

ولی خعلی چش چرونه-_-

ای جان :||

پولداره ؟ ._.

اگه گفتید این کیه ؟ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^_^

یه شب خواب دیدم تو جنگل گم شدم این نجاتم داد ^_^ :|

:|