انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 171 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 171 (/showthread.php?tid=137089)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - S R U H - 17-07-2014

(17-07-2014، 1:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:26)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم نمیاد از شخصیت آدمایی مث تو !

نظرم کاملا در موردت عوض شد ..
اینو یادت گرفتم

میخوای همینطوری باشم

عزیزم جونم بگم

تو هم منو پیش اینا حقیر

کنی پیش اینا غرورم خورد بشه

به مسخره بگیرنم

اینو گردن من ننداز !

تقصیره کارای خودته که تحقیر میشی !
تارا ...

بفهم حال منو

وقتی اون شب اینا

به مسخرم گرفتن

از هزار تا فحش برای من

بدتر بود

چرا نمیفهمی تو

عزیزم من غرورمو زیر پا گذاشتم

به خاطر یه دختر

بس کن دیگه سروش !

لطفا در مورد این چیزا حرف نزن

با دروغ گُفتم به جایی نمیرسی !
می بینی

بازم داری غرور منو خورد میکنی

عزیزم به اون خدایی که می پرستی

من دروغ نمیگم

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - ըoφsիīkα - 17-07-2014

هســتمــ ســارا (:

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 17-07-2014

هیچی پاک نمیشه چون که خوشمزست و خیلی محشره هیچ پاک نمیشه پس یادت نره WinkBig Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - #marya# - 17-07-2014

(17-07-2014، 1:34)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:33)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:32)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی پفوفیل میخوره بجا تخمه؟cof
من!!
رها امشب خیلی حالم خوبه نظری نداری؟؟؟0.0

عاشق شدی:297:
مرض-_-*
کاروان سرا که باز نکردم

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - S R U H - 17-07-2014

(17-07-2014، 1:35)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:30)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

خوو منم ندارم :|

بپر یه یه کیلو تخمه کش برو ^_^  :|

حال ندارم -___-

به زنت میگم بزنتت آ -_-

بدو الان دعواشون داره تموم میشه :|

زن ندارم -________-

چ خوب (:

خودم برات زن میگیرم -_-

مائده یا پرند یا مریم یا تارا ؟! (((:

:|
ویرایش کن وگرنه خودم ویرایشش میکنم

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - spent † - 17-07-2014

(17-07-2014، 1:35)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هســتمــ ســارا (:

امروز وقت داری بحرفیم؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - T A R A - 17-07-2014

(17-07-2014، 1:35)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:33)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:30)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:26)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو یادت گرفتم

میخوای همینطوری باشم

عزیزم جونم بگم

تو هم منو پیش اینا حقیر

کنی پیش اینا غرورم خورد بشه

به مسخره بگیرنم

اینو گردن من ننداز !

تقصیره کارای خودته که تحقیر میشی !
تارا ...

بفهم حال منو

وقتی اون شب اینا

به مسخرم گرفتن

از هزار تا فحش برای من

بدتر بود

چرا نمیفهمی تو

عزیزم من غرورمو زیر پا گذاشتم

به خاطر یه دختر

بس کن دیگه سروش !

لطفا در مورد این چیزا حرف نزن

با دروغ گُفتم به جایی نمیرسی !
می بینی

بازم داری غرور منو خورد میکنی

عزیزم به اون خدایی که می پرستی

من دروغ نمیگم

باشه من غروروتو خورد میکنم !

پس بهتره باهام حرف نزنی ..
تا بیشتر از این خورد نشه !

خدافض

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ - 17-07-2014

(17-07-2014، 1:36)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:34)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:33)#marya# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:32)ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی پفوفیل میخوره بجا تخمه؟cof
من!!
رها امشب خیلی حالم خوبه نظری نداری؟؟؟0.0

عاشق شدی:297:
مرض-_-*
کاروان سرا که باز نکردم

کارخونه جوجه کشی باز کردی*^-^*

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Mohammad 77 - 17-07-2014

(17-07-2014، 1:32)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:27)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-07-2014، 1:24)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر با شعور خیلی کم پیدا میشه دیگه =))

اسطوره ای از شعور ==> رضا

حرف دهنتونو مزه مزه کنید بعد بیاید تلاوت کنید.

رضا داداش بیخیال .

ب نویسندگی فک کن =)
خدافظ ٬_٬

دختر باشعور کم پيدا ميشه

بيشعورا نمونش همين ه ._.

حرف ميزني منتظر جوابش باش -__-

واو ..
مخاطبم شما نبودی ک منتظر ج باشم !

حرفامو زدم ..

هیچیزی نمیتونه منو عصبی کنه جز توهیین ب همجنسام ..

خرابترش نکنید.

حرفی دارید بیاید پ خ .

فط .

واو کوفت -__-
منم حساسم از دماغ فيل نيوفتادي که خانم محترم -___-

به دعوا باشه ما هم بلديم ازين چرت و پرتا تحويل هم بديم ..

ديدي مثه ادم حرف زدي مثه ادم جواب گرفتي !؟

بدرود -_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - † αƖιєη † - 17-07-2014

(17-07-2014، 1:31)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی شوورت کیه؟!

بزار از راه برسی :|

اهورا ._.*