انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 (/showthread.php?tid=186323)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 25-10-2014

(25-10-2014، 15:23)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

كلاس هاي تنظيم خانواده با حضور پروفسور ايمان
Big GrinBig GrinBig Grin

به خانواده ربطی نداره عزیز ..

-

مث این که یه دانش اموز پسر هم اضاف شد . AngelBig Grin

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - -м α є ∂ є- - 25-10-2014

(25-10-2014، 15:23)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 15:22)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 15:19)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس های فشرده میزارم واس دخی هـآ Angel

(25-10-2014، 15:19)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.__.

درود بر تو ابجی ... Angel

سلام^_^!!چطوری؟؟؟
ایمانِ بد.__.دیشب گفتم یه قضیه رو ازکجا میدونی..اونو نگفتی اخر._.

خوبم مرc

. حس جواب دادن نداشتم . چون خودت جوابو میدونی . Angel
میدونستم نمیپرسیدم.__.!
حالا بدو بگو-____-بیا پ.خ؟؟

الان مهناز قفل کرد رو من . هعی زنگ میزنه رد تماس میکنم -__- باو خونما ..

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - ըoφsիīkα - 25-10-2014

(25-10-2014، 15:23)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 15:22)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــــــــــــــــــــــــــــــــــادی ^ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ^

.. |:

کجــــایی تــــــــــو >ــــ<

نوشیکااااا^_^!
بیشوررر>_<چرا زنگ زدم ج ندادی؟:|

-_- کی زنگــ زدی ؟!

چــرا همه زنگــ میزنـن مــن ج نمیــدمـ ؟! |:

پــس چــرا مــن نمیبینمــ |:

فقطــ یـ اس داـدی لـا شـارژ نتــونستمــ جوـاب بدمــ (.ــ.)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - سرباز خدا - 25-10-2014

بیاید پیش خودم
همینا رو تو دو روز بهتون یاد میدم
ایمان کلاه بردار
خودم بهت یاد دادم ها!

(25-10-2014، 15:25)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 15:23)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 15:22)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2014، 15:19)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلاس های فشرده میزارم واس دخی هـآ Angel

(25-10-2014، 15:19)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.__.

درود بر تو ابجی ... Angel

سلام^_^!!چطوری؟؟؟
ایمانِ بد.__.دیشب گفتم یه قضیه رو ازکجا میدونی..اونو نگفتی اخر._.

خوبم مرc

. حس جواب دادن نداشتم . چون خودت جوابو میدونی . Angel
میدونستم نمیپرسیدم.__.!
حالا بدو بگو-____-بیا پ.خ؟؟
مگه داستان لیاقتو نمیگی ؟؟ خب چون میشناسمت اونو گفتم . اون خرو هم میشناسم ... البتــ ت .

(25-10-2014، 15:27)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیاید پیش خودم
همینا رو تو دو روز بهتون یاد میدم
ایمان کلاه بردار
خودم بهت یاد دادم ها!

11یـوس -__-

تو خـودت زیر دست من این چیزا رو یاد گرفتی . شاخ شدی واس استادت ؟؟! رو دست ؟؟ داشتیم پسرم ؟ ؟؟ ؟ ؟

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - Brooklyn Baby - 25-10-2014

رررر :|

ماسده .. هــَ هــَ .. مایدهـَ َ َ َ َ هـَـَـَ

ماسده . نوشمک . مرضه ..

شبکه ی معنایی ؟ ! O__o

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - ըoφsիīkα - 25-10-2014

(25-10-2014، 15:29)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رررر :|

سـلــامــ گلمــ (:

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ²15 - سرباز خدا - 25-10-2014

ایمان جان....
فقط سکوت میکنم.....
پارسال
حتی شبا هم پیش من بودی بات کار میکردم!