انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] (/showthread.php?tid=281018)

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - شـــقآیــق - 09-04-2020

(09-04-2020، 15:26)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبین گلای تو خونه Big Grin
خیر Undecided الان مثلا من گل بودم جواب دادم:ngh:
تو خوبی Big Grin

@m.h.sa
کات مهساcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
باهات قهرمcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
دیگه دوست ندارمcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
بیشعوررررررررررررررcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
کجایی عتیقهcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - سهَ‌ند - 09-04-2020

ابرااا سیاااه

(09-04-2020، 15:37)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابرااا سیاااه

ی سوال خیلی وقته میخوام ازت بپرسم Sad
بپرسم؟ Sad

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - Đęąđ.ğïřł - 09-04-2020

(09-04-2020، 13:21)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 13:18)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 13:10)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 13:03)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 13:00)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی دیگه تموم شدس اقا صابر Bb7

اون وقت چطوری همزمان آنلاینیم ایشون یه جا دیگه ست من یه جای دیگه؟ ((:

توی دوسالی که مدیر بودیم معدن ذغال شدیم برادر، مارو سیاه نکن :-|
یه اکانتت رو با گوشی وصل کردی اون یکی رو با رایانه! حتی ساده تر !!! از دو مرورگر مختلف استفاده میکنی (:

بعد بیکار بودم ۹۰۰ موضوع بزنم تا نویسنده شم:|
خب یه راست تمومش می کردم دیگه:/
اینم از زرنگیته. میخوای کاربرا ندونن مدیر ارشدی !
وقتی که با اعضا صمیمی شدی کاربرای فاسد رو شناسایی و بهشون ضربه مهلکی وارد میکنیTelegh_05

چه پیچیده ._.
خوراک فیلم هندیه .-.

(09-04-2020، 15:39)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 15:37)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابرااا سیاااه

بپرسم؟ Sad

بپرس ولی آروم

(09-04-2020، 15:43)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 15:39)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابرااا سیاااه

بپرسم؟ Sad

بپرس ولی آروم

من همیشه ارومم Sad
The.One.True_Mortyاین ینی چی؟
چرا گذاشتی؟ Sad
فضولم خودتی Sad فقط کنجکاو شدم Sad

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - red_Queen - 09-04-2020

(09-04-2020، 15:30)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 15:26)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبین گلای تو خونه Big Grin
خیر Undecided الان مثلا من گل بودم جواب دادم:ngh:
تو خوبی  Big Grin

@m.h.sa
کات مهساcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
باهات قهرمcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
دیگه دوست ندارمcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
بیشعوررررررررررررررcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
کجایی عتیقهcry girlcry girlcry girlcry girlcry girlcry girl
خخخخخخ
تو بالاتر از گلی عزیزم
منم عالی

(09-04-2020، 15:45)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 15:43)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابرااا سیاااه

بپرسم؟ Sad

بپرس ولی آروم

من همیشه ارومم Sad
چرا گذاشتی؟ Sad

اه این چه سوال چرتیه
اسم شخصیتیه که عکسشو گذاشتم پروفایل

RE: [ گفتگو آزاد نسخـ ـه 348 ] - ρσєѕɪ - 09-04-2020

هوووووممممممممم kaffe2

(09-04-2020، 15:47)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2020، 15:45)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ابرااا سیاااه

بپرسم؟ Sad

بپرس ولی آروم

من همیشه ارومم Sad
چرا گذاشتی؟ Sad

اه این چه سوال چرتیه
اسم شخصیتیه که عکسشو گذاشتم پروفایل
وااااااا10پیچیده
خو چی بپرسم خوشت بیادBg6