انجمن های تخصصی  فلش خور
گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 (/showthread.php?tid=295182)

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - *VENUS* - 10-03-2021

(10-03-2021، 11:10)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
بهار جان اهل مشهدی؟
یا خوابگاه گرفته بودی؟

آره من مشهدم
ولی اگه نگران خوابگاهی اصلاااا نگران نباش
دانشگاه فردوسی خفن ترین خوابگاهارو داره
خوابگاهش دقیقا وسط دانشگاست
استخرو باشگاهو سینما و رستورانو همه چیم دارین

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 10-03-2021

(10-03-2021، 11:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ام ام ام ام ام ام آسه آسه ._.
سلام.
چطوری؟!

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Mohlek - 10-03-2021

(10-03-2021، 11:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:23)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۴ تا میدم (ستاره )
آخیش
زنده باد پرانتز!
خخ حاجی بچه ها هم بچه های قدیم بمولا

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - ѕααяeη - 10-03-2021

(10-03-2021، 11:25)girl of chaos نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 10:48)ʟᴇɪᴛᴏ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی /:
._.
عع نویسندگیت مبارکه ^__^

مرسی عزیزم*-*

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - _sehun_ - 10-03-2021

(10-03-2021، 11:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:19)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ام ام ام ام ام ام آسه آسه ._.
سلام.
چطوری؟!

سلم
ممنون تو چطوری؟
آسه آسه

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Prometheus - 10-03-2021

(10-03-2021، 11:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
@ƤᴏᴏƁᴏи
@*Aɴѕel*
@"♜THE DARKNESS♜"
@☆coииoя☆
@♔Khalse♔
@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"
@نــــــــــⓐنسی
@"BTS.ARMY"
@"Alien"
@Волшебник
@Musalick
@lady_tailor
@☆мᴇʜяᴀʙ☆
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
@"*Aɴѕιl*"
@Iam_RIHAM
@Iam_ROYA
@ʟᴇɪᴛᴏ

خب خواستم یه بار دیگه اینجا ازتون تشکر کنم چون تموم حرفایی که گفته بودین بینهایت قشنگ بودن و قطعا مود منو تا یک هفته مثبت نگه میدارن
اولین بار تو این تایپیک تصور شرکت میکردم و خیلی حس جالبی داشت شنیدن اینکه بقیه راجبت چی فکر میکنن
اگر انتقادی کردین ممنونم و سعی میکنم تو سال جدید بهتر باشم
و اگر تعریفی کردین بدونین که حتما خودتون همون صفاتو داشتین که منم اینجوری دیدین
خیلی دوستون دارم و خیلی جیگر طلایین

#جذب_سپاس؟

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 10-03-2021

(10-03-2021، 11:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:27)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخیش
زنده باد پرانتز!
من بازم خوبم 13/14 سالمه...
داداش دوستم حدود پنج سال داره...
همه تو کفش D:
یه چیزایی میگه یه کارایی میکنه چشا درویش میشن D:
شعراشو سانسور کنی چیزی نمیمونه اصلا! D:

(10-03-2021، 11:32)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:28)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.
چطوری؟!

سلم
ممنون تو چطوری؟
آسه آسه
من که خوبم مرسی...
نگفتی چطوری فقط گفتی "ممنون" ... چطوری؟؟
فازت خاصه؟! ):

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - Mohlek - 10-03-2021

(10-03-2021، 11:33)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:29)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من بازم خوبم 13/14 سالمه...
داداش دوستم حدود پنج سال داره...
همه تو کفش D:
یه چیزایی میگه یه کارایی میکنه چشا درویش میشن D:
شعراشو سانسور کنی چیزی نمیمونه اصلا! D:

(10-03-2021، 11:32)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلم
ممنون تو چطوری؟
آسه آسه
من که خوبم مرسی...
نگفتی چطوری فقط گفتی "ممنون" ... چطوری؟؟
فازت خاصه؟! (:
اینو گفتی یاد بچگیام افتادم
خدا منو عفو کنه Telegh_02

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - *VENUS* - 10-03-2021

(10-03-2021، 11:33)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-03-2021، 11:05)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Medusa
@ƤᴏᴏƁᴏи
@*Aɴѕel*
@"♜THE DARKNESS♜"
@☆coииoя☆
@♔Khalse♔
@"ʍouʞ noʎ ʻʍouʞ n ɟı"
@نــــــــــⓐنسی
@"BTS.ARMY"
@"Alien"
@Волшебник
@Musalick
@lady_tailor
@☆мᴇʜяᴀʙ☆
@"†ˢᴵᶜᴷ ᴹᴵᴺᴰ†"
@"*Aɴѕιl*"
@Iam_RIHAM
@Iam_ROYA
@ʟᴇɪᴛᴏ

خب خواستم یه بار دیگه اینجا ازتون تشکر کنم چون تموم حرفایی که گفته بودین بینهایت قشنگ بودن و قطعا مود منو تا یک هفته مثبت نگه میدارن
اولین بار تو این تایپیک تصور شرکت میکردم و خیلی حس جالبی داشت شنیدن اینکه بقیه راجبت چی فکر میکنن
اگر انتقادی کردین ممنونم و سعی میکنم تو سال جدید بهتر باشم
و اگر تعریفی کردین بدونین که حتما خودتون همون صفاتو داشتین که منم اینجوری دیدین
خیلی دوستون دارم و خیلی جیگر طلایین

#جذب_سپاس؟
چه پسره باهوشی ( لبخند شیطانی )

RE: گفت و گو آزاد نسخه ۴۱5 - _sehun_ - 10-03-2021

@"BTS.ARMY"
خوایا شوکر
/:
ن آهنگ ام ام ام اچ از کای رو گوش کردم