انجمن های تخصصی  فلش خور
☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ (/showthread.php?tid=295946)

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - βάરãɲ - 09-04-2021

(09-04-2021، 13:24)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 13:23)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعتقاد ب چی دقیقا*.؟

اعتقاد ب این ک هرروزصبح برم ۴۵ کیلومتر دور شم ازمحل زندگیم:/

موافقم باهات
امسال از خدا معذرت میخوایم*.*
چطوره؟¿♡
البته بعد کنکور ی ماه روزه بگیرم Angel
هوف هیچی ب ذهنم نمیرسه

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - THEDARKNESS - 09-04-2021

(09-04-2021، 13:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 13:21)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادمی که خودشو زده به خواب رو نمیشه بیدار کرد.
منم تو شونن راه نمیدم توضیح شفاف بدم.

دوست عزیز همه دردسرو بدبختی دارن مهم اینه ک هم دیگه رو درک کنیم
واقعا اگه یکم درکمون میکردین اوضاع خیلی بهتر میشد crying

قبول دارم.
به شرط دو طرفه بودن

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ - 09-04-2021

پس چهارمی رو انتخاب میکنم
ولی یه جور دیگه
ترکیبی از شماره 2 و شماره 4:
Cօռռօʀ+Ƈσηησя=
Cσռռσя
عالی شد

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - моои - 09-04-2021

(09-04-2021، 13:26)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 13:24)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم باهات
چطوره؟¿♡
هوف هیچی ب ذهنم نمیرسه

بعد کنکور باید ب ازای هر روز اون ۳۰روز ، ۶۰ روز روزه بگیریم و فقرا رو نمیدونم چقدر طعام بدیم:///////////

(09-04-2021، 13:26)♡•rainy_girl•♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم باهات
چطوره؟¿♡
هوف هیچی ب ذهنم نمیرسه
به ازای هر روز بی دلیل باید ۶۰ روز روزه بگیری یا ۶۰ تا فقیرو سیر کنی.
تو برو سراغ همون راهی که من گفتم.
#بیشعوری رو نشونت میدم

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - shghyegh - 09-04-2021

(09-04-2021، 13:27)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 13:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست عزیز همه دردسرو بدبختی دارن مهم اینه ک هم دیگه رو درک کنیم
واقعا اگه یکم درکمون میکردین اوضاع خیلی بهتر میشد crying

قبول دارم.
به شرط دو طرفه بودن

همم اره

ولی دیگه انصافا پسرا محدودیتاشون کم تره Big Grin

(09-04-2021، 13:28)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم باهات
چطوره؟¿♡
هوف هیچی ب ذهنم نمیرسه

بعد کنکور باید ب ازای هر روز اون ۳۰روز ، ۶۰ روز روزه بگیریم و فقرا رو نمیدونم چقدر طعام بدیم:///////////

یا ۶۰ روز روزه یا ۶۰ تا فقیرو سیر کنی

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - моои - 09-04-2021

(09-04-2021، 13:28)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موافقم باهات
چطوره؟¿♡
هوف هیچی ب ذهنم نمیرسه
#بیشعوری رو نشونت میدم

نع به ازای هر روز بی دلیل باید کفاره جمع بدی یعنی همین ۲ تایی ک گفتی رو باهم انجام بدی:/

(09-04-2021، 13:29)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 13:28)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع باهمه بش میگن کفاره جمع

RE: ☆~گفتگوی آزاد || نسخه 419☆~ - βάરãɲ - 09-04-2021

موافقم باهات
چطوره؟¿♡
هوف هیچی ب ذهنم نمیرسه

خدا درک میکنه بابا
اخه چجوری ما این همه روزه بگیریم):

(09-04-2021، 13:29)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-04-2021، 13:28)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#بیشعوری رو نشونت میدم

نع به ازای هر روز بی دلیل باید کفاره جمع بدی یعنی همین ۲ تایی ک گفتی رو باهم انجام بدی:/

(09-04-2021، 13:29)♜THE DARKNESS♜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع باهمه بش میگن کفاره جمع

نه
فقط یکیشه