انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) (/showthread.php?tid=237114)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - _ʀᴇᴠᴇʀsᴇ sᴇɴsᴇ_ - 20-07-2015

(20-07-2015، 20:38)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:29)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:26)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:23)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه چرا زیاد تر میشه هی؟ 5 تا نگا کردم شد باز 25 تا! ای بابا. من غلط کردم مدیر شدم اصن  crying

مملکت خاطــر خواه دارن مث ما نیستن :7

دقـیـقـا :>>

با کمبود خاطر خواه مواجه شدیم |:

بـریـم بـمـیـریـم )=

عررر :>>

بـریـــم |:
خــــررر:>>
__
سلــام ملوک |:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 20-07-2015

(20-07-2015، 20:34)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:32)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:14)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:02)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 19:52)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنـده بعـدی خودتی :>
یعنی ایــن جُملت« آدرنالیــن بدنمو بهـ بینهایت رسوند ^_^! 

:7
آقا فرید من نویســـندهـ نشم خودکُشی میکنمـ آخهـ خعلی تلاش کردم من حقمو میخوامـ! >_<
زیادی اذیت شدم بخاطر نویسندگی! آخرشمـ مُدیران به اونایی که پارتی دارن بلیط نویسندگی میفروشنو مارو تو کاربر عادی سیتی تنها میزارنو اونا میخوان
نویسنده در پیتی سیتی 
خیلی اوضامـ خَرابهـ! :|

تضمـین میکنم سری بعدی نویسنده ای :>>>
من یا امروز یا فردا نویسنده میشمـ ._.
خیلی ناراحت شدم دیدم اون یارو نویسنده شد بخاطر همین میخوام سریعاََ! نویسندهـ شَم آقا فرید کهـ اومد اُمیدم بیشتر شُد (:
یکم تعریــف کنمـ یهـ دفعهـ دیدی مُدیر شدم!  .-.

(20-07-2015، 20:42)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:34)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:32)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:14)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:02)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یعنی ایــن جُملت« آدرنالیــن بدنمو بهـ بینهایت رسوند ^_^! 

آقا فرید من نویســـندهـ نشم خودکُشی میکنمـ آخهـ خعلی تلاش کردم من حقمو میخوامـ! >_<
زیادی اذیت شدم بخاطر نویسندگی! آخرشمـ مُدیران به اونایی که پارتی دارن بلیط نویسندگی میفروشنو مارو تو کاربر عادی سیتی تنها میزارنو اونا میخوان
نویسنده در پیتی سیتی 

خیلی ناراحت شدم دیدم اون یارو نویسنده شد بخاطر همین میخوام سریعاََ! نویسندهـ شَم آقا فرید کهـ اومد اُمیدم بیشتر شُد (:
من به آینـده تو امیـد دارم :7

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 20-07-2015

منو میگی یارو‎:|‎؟

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ( lιεβ ) - 20-07-2015

سلامـ . _ .

(20-07-2015، 20:44)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-07-2015، 20:42)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نویسنده در پیتی سیتی 

من به آینـده تو امیـد دارم :7

بهش الکی امید نده ! ._.

اون هیچی نمیشه ._.

من این ُ صادقانه دارمـ بهتون میگم ! :|

همیشه حقیقت تلخه میدونمـ ! :V ..

بو دود قلیـــون خفــه شــدم >_____<

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ( lιεβ ) - 20-07-2015

اوفففف حرف بزنین دیگه ! /:

(20-07-2015، 20:46)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهش الکی امید نده ! ._.

اون هیچی نمیشه ._.

من این ُ صادقانه دارمـ بهتون میگم ! :|

همیشه حقیقت تلخه میدونمـ ! :V ..

امید و آرزو بر جوانان عیب نیست (:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 247)) - ❌fearless❌ - 20-07-2015

هوووف._.*!
یعنی ی طرح واس نقاشی پیدا نمیشه¿ =|

(20-07-2015، 20:53)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفففف حرف بزنین دیگه ! /:

چی بگم وقتی میگی کل کل دمده نیس؟!:>