انجمن های تخصصی  فلش خور
چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ (/showthread.php?tid=168073)

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - MOHSENEBRAHIMI - 03-09-2014

(03-09-2014، 12:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به فراموشی سپرده شدیم رفت |:

راستی فک کنم اسمش محسن بود (._. )
|:

فکر کنم

|:

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Jack Daniel'ѕ - 03-09-2014

(03-09-2014، 12:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا نه ..

من با دنیا ک شوخی دارم (:

ولی این دختره همه چیشو ازم کُپی میکنه ..

همه ی بچه ها میدونن !

من آواتارای خودمو توی عکسای دخترونه نمیزارم ..

ولی این خانم کُپی میکنه لینک آواتارمو .. !

زود قضاوت نکن ._.*

حساس نشو ._.

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - melodi+ - 03-09-2014

ســلام !

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Mᴏsᴇs - 03-09-2014

(03-09-2014، 12:34)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:32)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:26)***mobina*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=168564

^ـــــــــــ.ــــــــ^

آخه تقلید تا چ حد ؟!

اون از امضاهات ..

اونم از آواتارات .. !

واقن متاسفم :|
ی بار دیگه بگی تقلید میزنم تو دهنت :|

رضا ..

هی ازم کُپی میکنه -_-

خُب بدم میاد دیگه ..

اونهمه عکسای خوشگل میزارم توی تصاویر دخترونه اَد دستشو میزاره روی آواتار خودم ..
از این اسکیا زیاده ..

حالا اون تیتر هیچی ..

اونور موضوعات تحصیلات فقط موضوعات من تو اینجان >_<

ینی بی شرفا ی ویرایشی چیزی کوفتی هم نکردن :|

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Dead Silence - 03-09-2014

آووول ^__________________^

(03-09-2014، 12:35)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:34)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:30)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

فکر کنم

|:

شایع نمرده ولی موقع ای ک بمیره تنش تو گور میلرزه ._. ..

زدم ***م ب تکستش ._. ..

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Brooklyn Baby - 03-09-2014

سلام آوا ..

آوا منو نجات بده از دست اینا :|

آوا شاهده از رو موضوعام توی تصاویر دیدنی همینجا کُپی میکنن :|

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - Mïņ̃†êR - 03-09-2014

(03-09-2014، 12:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:31)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:26)***mobina*** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=168564

^ـــــــــــ.ــــــــ^

آخه تقلید تا چ حد ؟!

اون از امضاهات ..

اونم از آواتارات .. !

واقن متاسفم :|
مرضیه جان عزیزم مگه خریدی؟یعنی چی؟تو میزاری کاربرا استفاده کنن دیگه یعنی چی به همه میگی تقلید 

شیوا نه ..

من با دنیا ک شوخی دارم (:

ولی این دختره همه چیشو ازم کُپی میکنه ..

همه ی بچه ها میدونن !

من آواتارای خودمو توی عکسای دخترونه نمیزارم ..

ولی این خانم کُپی میکنه لینک آواتارمو .. !

زود قضاوت نکن ._.*

حالا هرچی تازه کلی میتونی افتخار کنی بجای برخورد کردن خلاقیت بخرج بده بگو مثلا میخوان استفاده کنن بایدتو پروفشون بنویسنConfuseds32:

RE: چت ړۅҐ vêr§ïöñ ²Ø¹ - MOHSENEBRAHIMI - 03-09-2014

(03-09-2014، 12:37)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-09-2014، 12:35)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

فکر کنم

|:

شایع نمرده ولی موقع ای ک بمیره تنش تو گور میلرزه ._. ..

زدم ***م ب تکستش ._. ..

؟
؟
|:

(03-09-2014، 12:35)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلام !

وایت واتر اپیکا ..

من الان تو آهنگام کشفش کردم ._. ..

دیوانه اس._.