انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید (/showthread.php?tid=216511)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ERF@N - 27-03-2015

(27-03-2015، 1:24)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:20)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:17)ωιѕн † نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان الان آی هال میکنم گزارش کنم { اسرار مدیرارو فاش میکنی }
یه مثال بزن از اسراری که فاش کردم! O_o

میخوایم مدیرا رو برکنار کنیم |:
تا اون موقع برکنار شدی Shy گزارش هم خواستی بکن ببینم کی میخواد بگه بالا چشت ابروعه:\

من برام اگر مدیریت مهم بو همین الان میرفتم فعالیت میکردم ((:!
فقط متسفانه به یکی قل دادم که ...!
مگه بالا چش هر کسی ابرو نی ؟ پس توم حتما ابرو داری ...(:
Ok

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ρѕуcнσραтн - 27-03-2015

عرفان نسخه بزن :vil:

(27-03-2015، 1:24)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:23)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:22)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:20)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرقی نداره :|

یه ح فرقشونه :|

به هرحال منظورم اون نبود :|

خو اسمت ریحاناس دیه !!

من اسم واقعیتو ا کجا بدونم  ؟
بهش بگو بز بهش میاد: ) 

خخخخ بز ^_^
شباهت عجیبی به هم دارن! 

(27-03-2015، 1:26)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان نسخه بزن  :vil:
زوده‌ :183:

(27-03-2015، 1:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:24)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:23)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:22)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اسمت ریحاناس دیه !!

خخخخ بز ^_^
شباهت عجیبی به هم دارن! 

(27-03-2015، 1:26)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه دیدیش .. ؟

:}

(27-03-2015، 1:28)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اسمت ریحاناس دیه !!

خخخخ بز ^_^
شباهت عجیبی به هم دارن! 

مگه دیدیش .. ؟

:}
من همرو دیدم@__@

هر موقع نسخه زدی موقعی بزن که من باشم :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ - 27-03-2015

(27-03-2015، 1:20)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:17)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه این فندقا چرا وا نمیشن >.<
حالا چجوری بازشون کنم هوس فندق کررررردم :"(

ببین همچین پرتشون کن تو دیوار وا میشن :|||

:||
اره همین امروز اعصابم خورد شد فندقو محکم پرت کردم رو زمین هزار تیکه شد مامانم سرم داد کشید مجبور شدم تمیز کنم :|

با چاقو لای فندقو فشار دادم شکست اخ چقد حال داد ^.^ خیلی خوشمزه بود (-:

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Berserk - 27-03-2015

(27-03-2015، 1:20)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:18)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریحـــــــــــــــــــــــــــــــــــــانا O_O ?

خو اسمت ریحاناس دیه !!

بز خودتی -_-
هندونه
بز هندونه ای -_-

~вєѕт gιяℓ~
ملیکا هسدم 

حتی منو ؟

(27-03-2015، 1:29)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:20)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:17)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه این فندقا چرا وا نمیشن >.<
حالا چجوری بازشون کنم هوس فندق کررررردم :"(

ببین همچین پرتشون کن تو دیوار وا میشن :|||

:||
اره همین امروز اعصابم خورد شد فندقو محکم پرت کردم رو زمین هزار تیکه شد مامانم سرم داد کشید مجبور شدم تمیز کنم :|

با چاقو لای فندقو فشار دادم شکست اخ چقد حال داد ^.^ خیلی خوشمزه بود (-:
خوشت اومد؟(..   ) 

(27-03-2015، 1:30)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی منو ؟
آره.__. 

(27-03-2015، 1:29)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اسمت ریحاناس دیه !!

بز خودتی -_-
هندونه
بز هندونه ای -_-

~вєѕт gιяℓ~
ملیکا هسدم 
بز بیشتر از ملیکا بهت میاد'___'