انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 248)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 248)) (/showthread.php?tid=238022)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 248)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 25-07-2015

(25-07-2015، 13:56)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 13:54)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیرا مگه فقط نمیتونن اخطار بدن؟؟؟

ازمایشی احمق.. ._.
.-.
ازمایشی اخطار بدن؟؟؟؟-ـــ-
من هنگم:>

(25-07-2015، 13:57)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 13:56)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ت کن:/

هنو نکردم ک.. :v

(25-07-2015، 13:56)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 13:54)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 13:52)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 13:47)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه مدیر اومد.. ._.

شب بیشتر باهات حال میکنم.. :v
مرضضض>__<
ولی شبا بهترم یکم خدایی

جوووون من دوست دارم انقد شبا مخصوصا شب جمعه ها..وااای..

دنیا مزاحم چیه تو عشقمی.. :v

فاطی.. -_-
هارهار-ـــــ-
حالا از این به بعد صبحا میام  جمه هام فلشو میپیچونم:v

من غزلو دارم.. : )))
نه نداریش
من که میدونم:v

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 248)) - ρѕуcнσραтн - 25-07-2015

چیه خُ .. اونآم فرشتن :v

امیر بهترین گزینه وآس اخطآر علیِ .. !

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 248)) - bOoOoOy - 25-07-2015

(25-07-2015، 13:58)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 13:56)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 13:54)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازمایشی احمق.. ._.
.-.

ن ببین مریرای ازمایشی رنگشون سرمه ایه فقد میتونن اخطار بدن با ارسالیو تو انجمنی ک مدیرن رده تایید کنن..اونایی ک سرخن چیه اون رنگیا میتونن محروم کنن با ارسالو تو انجمنی ک عضون حذف کنن..

دنیا میدونه من سابقه مدیریت دارم.. ^_^

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 248)) - افسرده2 - 25-07-2015

دروووووووود سلامليكم

(25-07-2015، 13:59)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی فرشتس؟.-.
با گزینه پایینی ام موافقم:>>>
خبیث بودن

(25-07-2015، 13:59)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر ب این خوبی.. :||مظلومی..هیی زندگی..

مروا خو ندارمش..نمیخوامش اصن.. >_<

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 248)) - ρѕуcнσραтн - 25-07-2015

اهوراء،دارابی ، اسم جالبی دارم!
۲۳ سالم و عاشق موسیقیم.
مینوازم و میخونم، اکثر اوقات ضبط هم میکنم، تنظیم همشونم پای خودم…
قدم نسبتا بلند و موهای مشکی رنگی دارم، چشم هام مشکی مشکی، رنگی هم نمیشه…
زندگی ساده ای دارم ، یه خونه ی ۷۵ متری توی تهران، یه ۲۰۶ مشکی اسپرت، یکی دو تا دوست مجرد خل و چل، یه وبلاگ پر بیننده، اونم به خاطر طرفدارام، یه زندگی ساده، اما متفاوت …

ارزش خوندن دآره .. ؟

صد در صد نه -_-

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 248)) - ◄Iяαи► - 25-07-2015

من حال میکنم اصا با بعضیا (: ..

بعضیا هم با من حال میکنه ((: ..

(25-07-2015، 14:01)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2015، 13:58)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ازمایشی احمق.. ._.
.-.

ن ببین مریرای ازمایشی رنگشون سرمه ایه فقد میتونن اخطار بدن با ارسالیو تو انجمنی ک مدیرن رده تایید کنن..اونایی ک سرخن چیه اون رنگیا میتونن محروم کنن با ارسالو تو انجمنی ک عضون حذف کنن..

دنیا میدونه من سابقه مدیریت دارم.. ^_^
خخخ مچکر:>کنجکاویم رفت
ازمایشی خوبه
رنگش خوشگله چون

(25-07-2015، 14:03)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حال میکنم اصا با بعضیا (: ..

بعضیا هم با من حال میکنه ((: ..

جووون با من حال میکنی..؟!:v