انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ (/showthread.php?tid=285877)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - setayesh- - 09-06-2020

من دیگه حال و حوصله ندارم اینجا بوی الکل داره میکشتم
من رفتم بابای
خوشبگزره

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - sober - 09-06-2020

@m.h.sa
@*SIRVAN*
@setayesh-
نمی تونین حرف بزنین باهم حرف نزنین
مشکلاتتونو خصوصی حل کنید

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - شـــقآیــق - 09-06-2020

سیروان میشه آف بشی؟!
@*SIRVAN*
لطفا!

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - Sirvan10_a - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:13)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:10)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:07)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان کی  دیگه میخای خسته شی ؟ :|
عرافه من خودم کاری به کسی ندارم اینا گیر دادن دیشب با شقایق حرف میزدم غزل و ستین اومدن وسط  حرفمون.

الان با ستایش حرف میزدم اینا پریدن وسط حرفم

(09-06-2020، 12:08)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان میشه بس کنی؟ چون واقعا دارم خسته میشم
چشمممممممممممممممممممممممممممم

من حداقل فقط نمیخوام دوستیم با تو وشقایق خراب بشه کاری به بقیه ندارم

(09-06-2020، 12:08)HoPe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها بنظرم اعصابه خودتونو خورد نکنید

@m.h.sa

چرا اعصاب خودتو خورد میکنی جوابشو میدی بزار بگه...تو جوابشو نده الکی خودت میوفتی تو دردسر‌.....ارزششو نداره..بیخیال

راست میگه‌

بعدا اخطار میگیری میفته گردن من

من دوستیمو با هیچکس خراب نمیکنم و همینطور نمیزارم بقیه خرابش کنن

اوکی

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:15)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بابای
خوشبگزره

Bye Heart

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - شـــقآیــق - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:15)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بابای
خوشبگزره

بمون/:
کجا؟/:
الان تموم میشه(:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† - 09-06-2020

توبه و خواهیش :/
ای بابا

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - setayesh- - 09-06-2020

Telegh_33Telegh_33

(09-06-2020، 12:17)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بابای
خوشبگزره

بمون/:
کجا؟/:
الان تموم میشه(:

نه دیگه برم مامانم اومده
ببخشید

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ρυяρℓє_ѕку - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:05)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 12:00)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-06-2020، 11:58)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جلال و شکوه و دیگه لولو برد :/

و اینک داستان اینست ک رویت مینمایی :|

ط بیا ی بوس بده دلم تنگ شده بود +.+

راحت بودین از دستم ک v:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - Sirvan10_a - 09-06-2020

(09-06-2020، 12:16)mlází نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان میشه آف بشی؟!
@*SIRVAN*
لطفا!
شقی واقعا که