انجمن های تخصصی  فلش خور
×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× (/showthread.php?tid=296945)

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - THEDARKNESS - 17-05-2021

(17-05-2021، 10:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور کن تا قبل اون شب هم فقط یه بار اول سال درس ۱ تا ۳ رو خونده بودم. به بعدش کلا دینی هیچی!.

بابا تیزهوش:/
منم کلا نخونده بودم کتابو ب خاطر همین سختم شد
منم کتابم سفید بود عکس گرفتم ازش قبل خوندن بعد خوندن.
الان همش خط خطیه

(17-05-2021، 10:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باور کن تا قبل اون شب هم فقط یه بار اول سال درس ۱ تا ۳ رو خونده بودم. به بعدش کلا دینی هیچی!.

الان همش خط خطیه

(17-05-2021، 10:30)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب این امتحانم گذشت با خوبی و خوشی:>

قرآن؟

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - моои - 17-05-2021

(17-05-2021، 10:30)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان همش خط خطیه

من از کتاب نخوندم از رو پی دی اف خوندم ب خاطر همین کتابم تمیزع تمیزع :/

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 17-05-2021

(17-05-2021، 10:27)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله ^•^
آوا از اول بودش من گمراهش میکردم متاسفانه .-.
داداشم تحریمم کرده یواشکی میام

ای گمراه کننده:/
هوووم ک اینطور
Bc9
بل نامرد....
شوما چ خبر بانو؟ ^^

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 17-05-2021

(17-05-2021، 10:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان همش خط خطیه

(17-05-2021، 10:30)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قرآن؟
زبان قرآن نمیدونم کی داریمlol
پس‌فردا که پیامه:|

(17-05-2021، 10:32)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:27)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای گمراه کننده:/
هوووم ک اینطور
Bc9
بل نامرد....
شوما چ خبر بانو؟ ^^

سلامتی
خر میزنیم

(17-05-2021، 10:28)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من شیمیم اوضاعم خوبه هرچی نباشه المپیاد رفتم بالا

آ باریکلاااا^^
ب جاش من زیستم اوکیه
ریاضیمم میشه گفت خوبه ولی بیشتر از همه درسام ریاضی رو دوس دارم
من زیستم بد نیست فیزیک و ریاضی و عربی منو به قتل میرسونن. خوش به حالت مشکل عربی نداری!
شیمی از شهرستان بالا رفتم برا استانی از مدرسه مرخصی خواستم نداد نتونستم خوب بخونم حذف شدم.
نامردا گفتم فقط یه هفته ولی ندادن.

(17-05-2021، 10:32)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان همش خط خطیه

قرآن؟
زبان قرآن نمیدونم کی داریمlol
پس‌فردا که پیامه:|

پس فردا شیمی!

(17-05-2021، 10:33)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آ باریکلاااا^^
ب جاش من زیستم اوکیه
ریاضیمم میشه گفت خوبه ولی بیشتر از همه درسام ریاضی رو دوس دارم
من زیستم بد نیست فیزیک و ریاضی و عربی منو به قتل میرسونن. خوش به حالت مشکل عربی نداری!
شیمی از شهرستان بالا رفتم برا استانی از مدرسه مرخصی خواستم نداد نتونستم خوب بخونم حذف شدم.
نامردا گفتم فقط یه هفته ولی ندادن.

من ریاضیو به شدت دوست دارم ولی هیچ جا به درد پزشکی نمیخوره متاسفانه:/
عاره خداروشکر عربیم خوبه
هیییییی بخشکی شانس:/
راستی دوص داری چی قبول شی؟

RE: ×~ گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۰ ~× - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 17-05-2021

(17-05-2021، 10:29)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-05-2021، 10:25)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله ^•^
آوا از اول بودش من گمراهش میکردم متاسفانه .-.
داداشم تحریمم کرده یواشکی میام

داداشت خوب کاری نکرده. گوشیو بده دستش دعواش کنم
ن ن ن مرسی لازم نکرده 25r30

تبریک!(:

فعلا^^