انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ (/showthread.php?tid=297225)

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - моои - 29-05-2021

(29-05-2021، 10:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:26)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشع مدالتو بدی من ؟
دلم میشکنع تولوخودا:/

نظرت چیه نویسندت کنم ؟ خیلی راحته بکم هماهنگی با بهار میخواد فقط

(29-05-2021، 10:26)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هاهاها نمیگیرن:/
درضمن من آدم نیستم فرشته ی روی زمینم^^

اوکی =//

خودم چلاغ نیستم ک اگه بخوام به بهار میگم:/
+
عافرین بچه ی خوبی شو و قبول کن کروموزومات معیوبن:/

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - Prometheus - 29-05-2021

(29-05-2021، 8:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:21)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیدددددد Telegh_01

الان حسین سیده؟

حسین سیدی؟
@"Alien"

اره نمیدونستی مگه¿

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - shghyegh - 29-05-2021

(29-05-2021، 10:26)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:24)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم نیس Cool  Big Grin

بودن ولی الان نیستن

خا

(29-05-2021، 10:28)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:24)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیزم ت هم سر راهی ای؟:/

._. نه بابا پسر میخواستن گذاشتنم تو جوب^^
بعد شقایق پیدام کرد برای این که صد معبر نشه بزرگم کردTelegh_01

شقایق چ لطفی بهت کردTelegh_01

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - THEDARKNESS - 29-05-2021

(29-05-2021، 10:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:27)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرت چیه نویسندت کنم ؟ خیلی راحته بکم هماهنگی با بهار میخواد فقط

اوکی =//

خودم چلاغ نیستم ک اگه بخوابم به بهار میگم:/
+
هوم تقصیر منه خواستم کمکت کنم فکر کرده الکیه.
برو یه ماه روزی 4 تا موضوع بزن بعد برگرد.
البته در هر صورت باید 1 ماه 4 تا موضوع میزدی فقط من میتونستم یک انجمن معرفی کنم که موضوع براش ریخته باشه

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 29-05-2021

(29-05-2021، 10:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:28)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. نه بابا پسر میخواستن گذاشتنم تو جوب^^
بعد شقایق پیدام کرد برای این که صد معبر نشه بزرگم کردTelegh_01

آره بابا^^
عشق منه
به قول خودم=وجــودت تَسڪینی‌ست بَراے قَلبِ پر آشُوبَم..♡

زر زدم نهTelegh_01

(29-05-2021، 10:30)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 8:24)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان حسین سیده؟

حسین سیدی؟
@"Alien"

اره نمیدونستی مگه¿

نه حاجی از کجا میدونستم

(29-05-2021، 10:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم چلاغ نیستم ک اگه بخوابم به بهار میگم:/
+
البته در هر صورت باید 1 ماه 4 تا موضوع میزدی فقط من میتونستم یک انجمن معرفی کنم که موضوع براش ریخته باشه

واو تنکیو از کمکات^^
من کلا قصد نویسنده شدن ندارم حالا حالا ها:/

(29-05-2021، 10:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:30)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بابا^^
عشق منه

زر زدم نهTelegh_01

واو چ برگ ریزون:/
برا ما چ جمله های برگ ریزونی داری؟Telegh_01

(29-05-2021، 10:33)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-05-2021، 10:31)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو تنکیو از کمکات^^

(29-05-2021، 10:32)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره بابا^^
عشق منه

زر زدم نهTelegh_01

میدونستی هر چی زود تر نویسنده بشی زود ترم مدیر میشی دیگه مگه نه؟

RE: گفتگو آزاد | نُسخه ۴۳۵ - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 29-05-2021

(29-05-2021، 10:33)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو تنکیو از کمکات^^

آره بابا^^
عشق منه

زر زدم نهTelegh_01

زیـــــــــــــآد ^^
تُـ∞ــــو...!
   اعتیاد آوَرتَرین مُخَدِر جَهانی
   که تَرک کَردَنَت مَحالِه!♪⨀⩸

(29-05-2021، 10:35)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واو تنکیو از کمکات^^

میدونستی هر چی زود تر نویسنده بشی زود ترم مدیر میشی دیگه مگه نه؟

اقا وبسایتتو بردار مگه جمش نکردن._.