انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 (/showthread.php?tid=102354)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - Mïņ̃†êR - 22-04-2014

هلن عزيزم من مادرتم؟بابات آواست ديكه كلم خخ تغييرجنسيت داده_شووربيداكردي حتمابرو _همين اميروميخواي برات بكيرم؟

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - Mr.Robot - 22-04-2014

(22-04-2014، 10:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 10:37)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 10:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 10:29)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع ((:

خودمو به موش مردگیع زدم -_-

تب دارم! ((مثلاً))

دماسنج داخل چای !! بد از اینکه مامان اومد در داخل دهن!

دکـــــی |: کاش منم مث یو واقعا مریض نبودم |:
دیشــب لب صاحل انقد قلیون زدم که از دیشب تا حالا نفهمیدم چ جوری اومدم خونه |:
یادم میاد لب صاحل بودم سرم اینور اونور میشد |:
دکــــــــــــــــــی |:

خخخـ !!

من اگهـ سرما خورده باشم قلیون بزنم حالم خوب میشه :\

حتما خنصی بوده!!

حداقل یه پر لیمو باهاش قاطی میکردی -__-
مزخـــرف میشــد |: قهوه خونه بودم ((: همه معنــث بودن |: ویـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی |:
باهاشون برگ بـــآزی کردم شــرط بندی لامصب خیلی قوی بودن |: خالیــم کردن |:

پس به زور اونا کشیدی خودتو نشون بدی {!!} D:
[/quote]

((((((: نه دخترا رفتن من و دوستم بودیم |:
ولی خــدایی هنگین دیدن انقد کشیدم هنوز مس نشدم ((:
خواستیم اونا رو ببریم =)))
نشـــد |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - ツClas$i☪ J☯ ツ - 22-04-2014

(22-04-2014، 10:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن عزيزم من مادرتم؟بابات آواست ديكه كلم خخ تغييرجنسيت داده_شووربيداكردي حتمابرو _همين اميروميخواي برات بكيرم؟

این ؟

اممم :\

بزار یه چای بیاره ببینم !!

خخخخخ« !!

(22-04-2014، 10:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 10:44)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 10:37)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 10:32)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 10:29)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع ((:

خودمو به موش مردگیع زدم -_-

تب دارم! ((مثلاً))

دماسنج داخل چای !! بد از اینکه مامان اومد در داخل دهن!

دکـــــی |: کاش منم مث یو واقعا مریض نبودم |:
دیشــب لب صاحل انقد قلیون زدم که از دیشب تا حالا نفهمیدم چ جوری اومدم خونه |:
یادم میاد لب صاحل بودم سرم اینور اونور میشد |:
دکــــــــــــــــــی |:

خخخـ !!

من اگهـ سرما خورده باشم قلیون بزنم حالم خوب میشه :\

حتما خنصی بوده!!

حداقل یه پر لیمو باهاش قاطی میکردی -__-
مزخـــرف میشــد |: قهوه خونه بودم ((: همه معنــث بودن |: ویـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی |:
باهاشون برگ بـــآزی کردم شــرط بندی لامصب خیلی قوی بودن |: خالیــم کردن |:

پس به زور اونا کشیدی خودتو نشون بدی {!!} D:

((((((: نه دخترا رفتن من و دوستم بودیم |:
ولی خــدایی هنگین دیدن انقد کشیدم هنوز مس نشدم ((:
خواستیم اونا رو ببریم =)))
نشـــد |:
[/quote]

وایلا :\

زگون بازی پس در آوردی!

(22-04-2014، 10:54)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 10:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ؟

خخخخخ« !!

خخــخ

من خودمـــــ زن دارم مهــراوه |:

واســـه این احمتو بگیر شیوا =))) اصن هلن از قیافت معلومه بش علاقه داری |:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - † αƖιєη † - 22-04-2014

ســلــآم هـلــن ..! (:
بـبـشــخــیــد رفــتــه بــودم صـبــحــونــه بـخــورم ..! (:
نــع مــن اخــرآج شــدم ..! |:
از 1 شـنــبــه تــآ شــنــبــه نـبـآس بــرم مــدرســه ..! |:
لــعــنـتـی ..! /:

ســلــآم امــیــر ..! Shy

(22-04-2014، 10:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 10:54)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ؟

خخخخخ« !!

خخــخ

آدم قحدی بوود ؟

من احمدو چیکار دارم -____-

کیـ گفته ؟

نه احمد نه این !!

از دس پختش خوشم نیومد (0_0)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【111】 - ( lιεβ ) - 22-04-2014

هعیههیهیعهیعیهعیهیعهی |:

سلـآمـ -_- ×!×

(22-04-2014، 11:01)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســلــآم هـلــن ..! (:
بـبـشــخــیــد رفــتــه بــودم صـبــحــونــه بـخــورم ..! (:
نــع مــن اخــرآج شــدم ..! |:
از 1 شـنــبــه تــآ شــنــبــه نـبـآس بــرم مــدرســه ..! |:
لــعــنـتـی ..! /:

ســلــآم امــیــر ..! Shy

عشخی« ^0^

وآآآ !!

برآ همیشه ؟

عجب -__-

یعنی کل ووک رو نمی تونی بری مدرسع دیع :\\

(22-04-2014، 11:02)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2014، 10:58)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این ؟

خخخخخ« !!

خخــخ

آدم قحدی بوود ؟

من احمدو چیکار دارم -____-

کیـ گفته ؟

نه احمد نه این !!

از دس پختش خوشم نیومد (0_0)

ادم قحطی بود با من بودی یا با احمت |:
شیر دهیش چطور بود ((((((((((: ؟

(22-04-2014، 10:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واي فاي دانشكا واقعاجيزه خوبيه توصيه ميكنم تجربه كنيد

لامصب استاده ج فكي داره سرم دردميكنه

تجاربتون توقليون منومنقلب كرد!

من خودم تو مهمونی ها قلیون درست میکنم :\

(22-04-2014، 11:03)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیههیهیعهیعیهعیهیعهی |:

سلـآمـ -_- ×!×

غزلیـ ^_^

خوبیع {؟?\♥}