انجمن های تخصصی  فلش خور
ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ (/showthread.php?tid=141806)

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - eɴιɢмαтιc - 19-08-2014

گل رو ميدم به خودش4xv

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - خخخخ - 19-08-2014

وووووووووووووای ای کاش موقع گل زدن استقلال از خودم فیلم گرفته بودم نشونش می دادم به خودش امید وار می شدܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ 155
چیه خونه خالی بود از موقعیت استفاده کردم هر کاری دلم خواست کردممممممممممممܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ 155

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 19-08-2014

نگار نامرد گفت با یه اکانت دیگه میام ولی خالی بستp343

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - eɴιɢмαтιc - 19-08-2014

بهش ميگم نگار با او يكي اكانتش مياد :ag54:
نميدونستي!؟

البته منم مطمىن نيسم ولي ي بار منو ي چيزي صدا كرد ك فقط خودش بم ميگف Shy

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - خخخخ - 19-08-2014

ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ 155باش گیم بازی می کنم

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 19-08-2014

نه با اون اکانتی که به من گفته بود نمیاد دیگهمطمئنم Tongue

درس حرف بزن ببينم چي چي ميگي 

زبونتم نزار بيرون زختر مردم اينجا رد ميشه داداش زشتهTongue

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - kimia kimia1378 - 19-08-2014

(19-08-2014، 17:13)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 1:53)خخخخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 1:51)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بعضییییییییییاااااااا حتی نبآس ریی__ برنزه میشن قیافه میگیرن برامون!

منظورم از بعضیا یکیه ک خعییییلی نخوده و فک میکنه چه پخیه! البته از نظر من اندازه عدسم نیس! یکی ک وقتی باهاش محترمانه حرف میزنی فک میکنه نمیتونی جوابشو بدی ب قول بروبچس اگه خیلی واسمون شاخ شدی شاختو نشکوندیم دلیلش این نیس ک ازت ترسیدیم طرفدار حقوق حیواناتیم!
الانم نگران نباش نخود جون زنگ زدم آتش نشانی بیاد جمت کنه!:cool:
=-O من دیگه حرفی ندارم...
خدایا به یکی اینقدر زبون دادی اون وخ من بیچاره...
خخخخ

زبون گاو هم ده برابر انسانه ولی جون به جونش کنن بازم گاوه شعور نداره

شما باید از خدا شاکر باشی که بهت جای زبون فهم و شعور داده Sleepy

بهش گفتم با ادب خوشال شدRolleyes

هم اکنون نخود وارد میشود!خخخخخخ واقعا من الان میفهمم جواب ابلهان خاموشیست چقد درباره ی بعضضضییییییییییاااااا صدق میکنهSleepy

(19-08-2014، 21:11)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 17:13)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 1:53)خخخخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 1:51)kimia kimia1378 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بعضییییییییییاااااااا حتی نبآس ریی__ برنزه میشن قیافه میگیرن برامون!

منظورم از بعضیا یکیه ک خعییییلی نخوده و فک میکنه چه پخیه! البته از نظر من اندازه عدسم نیس! یکی ک وقتی باهاش محترمانه حرف میزنی فک میکنه نمیتونی جوابشو بدی ب قول بروبچس اگه خیلی واسمون شاخ شدی شاختو نشکوندیم دلیلش این نیس ک ازت ترسیدیم طرفدار حقوق حیواناتیم!
الانم نگران نباش نخود جون زنگ زدم آتش نشانی بیاد جمت کنه!:cool:
=-O من دیگه حرفی ندارم...
خدایا به یکی اینقدر زبون دادی اون وخ من بیچاره...
خخخخ

زبون گاو هم ده برابر انسانه ولی جون به جونش کنن بازم گاوه شعور نداره

شما باید از خدا شاکر باشی که بهت جای زبون فهم و شعور داده Sleepy

بهش گفتم با ادب خوشال شدRolleyes

هم اکنون نخود وارد میشود!خخخخخخ واقعا من الان میفهمم جواب ابلهان خاموشیست چقد درباره ی بعضضضییییییییییاااااا صدق میکنهSleepy
با من بودی ؟من که چیزی نگفتم:'( 

نومودونَمUndecided