انجمن های تخصصی  فلش خور
« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 (/showthread.php?tid=255647)

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - Dead Silence - 28-03-2016

(28-03-2016، 22:55)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از هر چی کُره ای و چینیـُ و ژآپنـی هس .. بـدم میاد !

ژاپنی و چینی با کره ای ها فرق دارن !  آخ من مردم تا اینو به خانوادم و دوسام بفهمونم :| از خطشونو زبانشون گرفته تا قیافشون .. 
کره ای ها ایز   Different -__-

(28-03-2016، 22:55)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2016، 22:48)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم فیلم کره ای میخاد ..  چیزی تا شروع مدرسه نمونده  :'<

من که این ترم رو قراره بیفتم با برنامه ای که ریختم.

این همه خوندیم باوو  :| چی شد مثلا ؟  :/ 
 دارم میمیرم !  تو کف تو از ستاره ها اومدی ام .. 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - _Lσѕт_ - 28-03-2016

(28-03-2016، 23:03)AMIR.E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2016، 23:03)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر >__<

؟؟

فـآصـله نـزآر :|
اینطوری :| ن اینطوری : |

(28-03-2016، 22:59)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2016، 22:57)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2016، 22:48)THE CREZY GIRL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه اعجب!
ایناز اینجا نیس....
رونیا هم نیس....

(28-03-2016، 22:48)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیل می هیل میو دیدی؟!
ریپلایم جدیدا اومده خعیلی خوبه...
شی واز پریتی هم فکرنکنم دیده باشی نه؟!
ریپلای 1997 ¿ از اینایی که گفتی ریپلای خوبه ،  تیکه قسمتاشو دیدم ! 
برنامه دارم اتفاقا ..  اینا مزخرفه  :> حجمتو هدر نده! 
تو از ستاره ها اومدی رو میخام دان کنم با نگهبان شب .. با High end crush 
(((: ولی هنوز هیچی از تکالیف عید انجام ندادم  :| 
من
Agents of shield رو گرفتم
و himym رو میخوام دوباره ببینم..
Twd رو هم گذاشته بودم کامل شه سیزنش بعد ببینم.
سیدی میخری یا دان میکنی  ¿¡

(28-03-2016، 23:04)aynazstyles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2016، 23:03)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر >__<
این امیر شوورته هی روش غیرتی میشی؟عایا=/

آینـاز حرف دهنتو بفهـم .. هی من هیچـی بت نمیگـم .. باز هی میگی !

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - …Reyhaneh… - 28-03-2016

(28-03-2016، 23:03)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر >__<

زرشک...

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - MƖƧƧ ƘƛƢȤƖ - 28-03-2016

(28-03-2016، 23:05)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2016، 23:04)aynazstyles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر >__<

انا غلط کرد=/ بخشید شوخیدم-.-

(28-03-2016، 23:06)aynazstyles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2016، 23:05)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر >__<

دگ از این شوخیـا نکـن !

(28-03-2016، 23:02)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2016، 22:59)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2016، 22:56)Apathetic نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بوج بوج بوج بوج بوج بوج ; )

رقیب عشقی  (((: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 155« گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 155

اوهوع ! چه زود خودشم رقیب میبینه ._.
اون ماله منه عشقم ^^
والسلام تمام شد رفت !
برو دنبال یکی دیگه دختر ..
تو میدونی من تو اینستا کیم ؟ -___- همونی که همه پستاش راجب کیم سو هیونه ((: همونی که پستاتو لایک میکنه :v من خیلی وقته فنشم ! :| 

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - Interstellar - 28-03-2016

(28-03-2016، 23:04)✘ ɔʁɑzʎ ϱiяʟ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-03-2016، 22:55)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از هر چی کُره ای و چینیـُ و ژآپنـی هس .. بـدم میاد !

ژاپنی و چینی با کره ای ها فرق دارن !  آخ من مردم تا اینو به خانوادم و دوسام بفهمونم :| از خطشونو زبانشون گرفته تا قیافشون .. 
کره ای ها ایز   Different -__-

(28-03-2016، 22:55)ɪnτersτellαr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من که این ترم رو قراره بیفتم با برنامه ای که ریختم.

این همه خوندیم باوو  :| چی شد مثلا ؟  :/ 
 دارم میمیرم !  تو کف تو از ستاره ها اومدی ام .. 

آره .. حالا نخون تا بهت بگم چی میشه پس فردا که کنکورت رو قبول نشدی موندی با این هفتم هشتما که کتاباشون عوض شده بدبخت شدی میفهمی :|
من باید دوباره بحث باستان شناسی , جهانگردی رو شروع کنم الان؟ باید بگم چند نفر میگیرن؟
من بیچاره میشم قبول نشم.
ولی فیلم رو کنار نزار.. (((:

RE: « گــفـتـگوی آزاد » نسخه 286 - امیر‌حسین - 28-03-2016

(28-03-2016، 23:06)aynazstyles نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیـر >__<

افرین جیگر ♡