انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید (/showthread.php?tid=216511)

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Berserk - 27-03-2015

(27-03-2015، 1:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:29)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:20)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:17)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه این فندقا چرا وا نمیشن >.<
حالا چجوری بازشون کنم هوس فندق کررررردم :"(

ببین همچین پرتشون کن تو دیوار وا میشن :|||

:||
اره همین امروز اعصابم خورد شد فندقو محکم پرت کردم رو زمین هزار تیکه شد مامانم سرم داد کشید مجبور شدم تمیز کنم :|

با چاقو لای فندقو فشار دادم شکست اخ چقد حال داد ^.^ خیلی خوشمزه بود (-:
خوشت اومد؟(..   ) 

(27-03-2015، 1:30)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی منو ؟
آره.__. 

(27-03-2015، 1:29)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:23)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:22)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه ح فرقشونه :|

به هرحال منظورم اون نبود :|

خو اسمت ریحاناس دیه !!

من اسم واقعیتو ا کجا بدونم  ؟
بهش بگو بز بهش میاد: ) 

بز خودتی -_-
هندونه
بز هندونه ای -_-

~вєѕт gιяℓ~
ملیکا هسدم 
بز بیشتر از ملیکا بهت میاد'___'

ی کلمه هم از هندونه جمع بشنوین -_-

مدیر ثابت شدی خرت از پل گذشته من باید احتیاط کنم وگرنه همچین جوابتو میدادم که از وسط تا شی -_- !

عجب :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - riiiiima - 27-03-2015

Exclamation

Exclamation

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ρѕуcнσραтн - 27-03-2015

خاک :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - ERF@N - 27-03-2015

(27-03-2015، 1:42)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:29)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:20)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:17)❀இℬℯѕ✟♚ℊⅈℛℒஇ❀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه این فندقا چرا وا نمیشن >.<
حالا چجوری بازشون کنم هوس فندق کررررردم :"(

اره همین امروز اعصابم خورد شد فندقو محکم پرت کردم رو زمین هزار تیکه شد مامانم سرم داد کشید مجبور شدم تمیز کنم :|

خوشت اومد؟(..   ) 

(27-03-2015، 1:30)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی منو ؟
آره.__. 

(27-03-2015، 1:29)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:23)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اسمت ریحاناس دیه !!

من اسم واقعیتو ا کجا بدونم  ؟

بز خودتی -_-
هندونه
بز هندونه ای -_-

~вєѕт gιяℓ~
ملیکا هسدم 

مدیر ثابت شدی خرت از پل گذشته من باید احتیاط کنم وگرنه همچین جوابتو میدادم که از وسط تا شی -_- !

راحت باش من ناراحت نمیشم(..   ) 

پوووووووف!

منم برم دیه !

خدافس

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Berserk - 27-03-2015

(27-03-2015، 1:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:42)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشت اومد؟(..   ) 

حتی منو ؟
آره.__. 

بز خودتی -_-
هندونه
بز هندونه ای -_-

~вєѕт gιяℓ~
ملیکا هسدم 

ناراهت شدن یا نشدن تو مشکلی نیص مشکل صابقه منه -_-

(27-03-2015، 1:53)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووووووف!

منم برم دیه !

خدافس

خدافس !

(27-03-2015، 1:55)♪Rιнαηηα♪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2015، 1:45)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشت اومد؟(..   ) 

حتی منو ؟
آره.__. 

بز خودتی -_-
هندونه
بز هندونه ای -_-

~вєѕт gιяℓ~
ملیکا هسدم 

ناراهت شدن یا نشدن تو مشکلی نیص مشکل صابقه منه -_-
سابقه با س سیبه:\ سابقت خراب نمیشه! 

RE: گفتگوی آزاد نسخه در طول عید - Faust - 27-03-2015

سلـام :>

(27-03-2015، 1:53)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوووووووف!

منم برم دیه !

خدافس

شب بخیر دخترم

دو تا عرفآن o_o

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s1.img7.ir/OTVJm.png