انجمن های تخصصی  فلش خور
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « (/showthread.php?tid=239631)

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - ( lιεβ ) - 04-08-2015

من دیگه واقعنی باید برم :|

خدافظ !

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - esiesi - 04-08-2015

omid باید یک سوال از -ـــــــــــ- بپرسد، و -ـــــــــــ- باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - Interstellar - 04-08-2015

(04-08-2015، 22:34)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:29)ραrαηorмαL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:27)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میترسم :|

تو ؟

تو الان یه نفر بیارن پیشت که شرایط تکمیل شه میری احضار روح میکنی :|

دونفری نمیترسم تکی میترسم ._.

سوره ی فتح بخونی اوکیه ..

اینو هزار بار گفتم ولی بازم میگم :|

یه نفره نمیشه احضار کرد ..

فک نکنم بیان.. ._.

البته فقط در حد یه فکرِ .. ((:

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - anii 2 - 04-08-2015

کسی نیس استرس گرفتم خخخخ

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - FARID.SHOMPET - 04-08-2015

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
anii 2 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F A R I D ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
kimia-s ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
omidcr7 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ßlaɳgeaCe× ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~ChaRizMa~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~вєѕт gιяℓ~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ραrαηorмαL ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
мøяνα.għ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ ، 6 مهمان

یعنی فقط 6 تا مهمان داریم!
تازه 4 تا هم که پنهان هستن!
اوففففف!!!!!!!!!

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - ḲℑℳℐÅ - 04-08-2015

(04-08-2015، 22:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:32)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:21)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید این آقا امیر از اولشم بامن خوب نبود...

ی کاری کن باهام بد نباشه....

چیکار کنم در بیای از بند من ؟:|
چجوری بگم ولم کن؟:/

من مگه چی گفتم التماست کردم ک باهام دوس شی؟
ن داداش فکر بد نکن خودشیفتگیم نگیر
فقط میخوام بگم جلو جمع آدمو ضایه نکن...
فک کرده من بهش پیشنهاد دادم ....o_O

:|
خوبی؟:|
میگم ن در مورد من ن از طرف من با پشت سر من با کسی صحبت نگن
تو رومم صحبت نکن من مدیر انجمن تاریخم مشکلی تو انجمن تاریخ دارین رسیدگی میکنم و گ ن انتظار دیگه ای ازم نداشته باشین لطفا..
ممنونم..
باشه بابا شما فک کنم منو با یکی از دوس دخترات اشتباه گرفتی
من هیچ حسی ب شما ندارم پس بهتره فردا پس فردا واسم حرف در نیارین....

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - ρѕуcнσραтн - 04-08-2015

امید این چ سئوال مسخره ایه |:

داری از همه میپرسی -_-

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - esiesi - 04-08-2015

-ـــــــــــ- در حال پاسخ دادن به سوال omid میباشد، او باید در پاسخ دادن صادق باشد

امید ب لب خیلی علاقه داری ؟؟؟ 

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - ρѕуcнσραтн - 04-08-2015

(04-08-2015، 22:38)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:35)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:32)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:28)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 22:21)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو رومم صحبت نکن من مدیر انجمن تاریخم مشکلی تو انجمن تاریخ دارین رسیدگی میکنم و گ ن انتظار دیگه ای ازم نداشته باشین لطفا..
ممنونم..

د آخه خوآهر من کی گفته تُ حسی ب این دوست مآ دآری ؟

خودت میبری و میدوزی -_-

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - tyjtfhdhr - 04-08-2015

(04-08-2015، 22:38)kimia-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممنونم..

چی داری میگی؟:|||
حالت خوب نیستا خواهر من:|||
بسم الله:|