انجمن های تخصصی  فلش خور
≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ (/showthread.php?tid=281124)

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - red_Queen - 12-04-2020

(12-04-2020، 12:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به عنوان بزرگ جمع وظیفه خودم دونستم میانجی‌گری کنم Rolleyes
میگه که:"ولیعفوا وليصْفحوا الا تحبونَ ان یغفر الله لکم؟"
(مومنان باید عفو کنند و (از گناه همدیگر) درگذرند، ایا دوست ندارید خدا نیز شمارا ببخشد؟)
آبروی مسلمانی رو ریختن گناهه خودشم کبیره. اگه واقعا کسی باعث این کدورت شده باید اوضاع رو به حالت عادی برگردونه و توبه کنه.
@"m.h.sa
@"SHAGHAYEGH-MIRR
@"aysan666666
@"**ghazal**
@"Kind-girl-nafas
@"S-T-I-N
اسلام به قلبه نه به زبون. این حدیث معروفو همتون شنیدید که میگه"اگر دو شخص بیشتر از سه روز باهم قهر باشد از اسلام رانده میشن"

من با کسی قهر نیستم
و کسیم تو لیست سیاه نبردم
تا وقتی با یکی دعوای بدی نکنم توی لیست سیاهم نمیره

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - thug life - 12-04-2020

(12-04-2020، 12:18)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بگهههه چییی شده 6

یه نفر رفته بین خواهر برادری سیروانو
دخترا یعنی شقایق مهسا ستین و خراب کرده
الان همشان دیه با سیروان حرف نمیزنن
دلیلم نمیگن

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 12-04-2020

باهم دیگه دوست باشید

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - شـــقآیــق - 12-04-2020

هوووووووووووووفففففففف.../:

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - Sirvan10_a - 12-04-2020

(12-04-2020، 12:18)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."

آ کره اخلاقش در شان یه انسان نی

ولش بابا
من وقتمو بخاطره نژاد پرستا صرف نمیکنم

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 12-04-2020

(12-04-2020، 12:22)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 12:18)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی بگهههه چییی شده 6

یه نفر رفته بین خواهر برادری سیروانو
دخترا یعنی شقایق مهسا ستین و خراب کرده
الان همشان دیه با سیروان حرف نمیزنن
دلیلم نمیگن

کییییییی Sad چه بد crying

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - شـــقآیــق - 12-04-2020

من حرفی ندارم.../:
چرا آخه اینقد حاشیه.../:
بس کنید.../:
زشته.../:

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - thug life - 12-04-2020

(12-04-2020، 12:23)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 12:18)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."

آ کره اخلاقش در شان یه انسان نی

ولش بابا
من وقتمو بخاطره  نژاد پرستا صرف نمیکنم

حله

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ - 12-04-2020

@" SHAGHAYEGH-MIRR"
درست میگه بسه. Smile

RE: ≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 349 ≈ - Sirvan10_a - 12-04-2020

(12-04-2020، 12:21)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 12:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به عنوان بزرگ جمع وظیفه خودم دونستم میانجی‌گری کنم Rolleyes
میگه که:"ولیعفوا وليصْفحوا الا تحبونَ ان یغفر الله لکم؟"
(مومنان باید عفو کنند و (از گناه همدیگر) درگذرند، ایا دوست ندارید خدا نیز شمارا ببخشد؟)
آبروی مسلمانی رو ریختن گناهه خودشم کبیره. اگه واقعا کسی باعث این کدورت شده باید اوضاع رو به حالت عادی برگردونه و توبه کنه.
@"m.h.sa
@"SHAGHAYEGH-MIRR
@"aysan666666
@"**ghazal**
@"Kind-girl-nafas
@"S-T-I-N
اسلام به قلبه نه به زبون. این حدیث معروفو همتون شنیدید که میگه"اگر دو شخص بیشتر از سه روز باهم قهر باشد از اسلام رانده میشن"

من با کسی قهر نیستم
و کسیم تو لیست سیاه نبردم
تا وقتی با یکی دعوای بدی نکنم توی لیست سیاهم نمیره

اینو راست میگه

خوبی که همه ندارنش اینه

ممنون که تو نژاد پرست نیستی خواهری

(12-04-2020، 12:23)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من حرفی ندارم.../:
چرا آخه اینقد حاشیه.../:
بس کنید.../:
زشته.../:

حرف حق هیچ جا جواب نداره