انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=130791)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - سینا شیـــطـــون - 05-07-2014

(05-07-2014، 15:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 15:25)سینا شیـــطـــون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 15:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 15:16)سینا شیـــطـــون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 15:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

آیسان ترسیدی جواب پیامم رو بدی آ:V

سلام..

فکر نکنم سن و سالت به آیسان بخوره ها!
نگفتم با این پسره حرف نزن..

نیومده ادا ننه جونا رو در میاره..

بچه قبل از این که تو از لبنان بیای ایران..

من آیسان رو میشناختم..

استغفرالله..........
زبان روزه!

آخه چی بگم بهت

خدا تورو زده من دیگه کجاتو بزنم

بیخیال روزه ام
عزیز من..

دهن روزه رو بهانه نکن..

میخوای عمل صالح انجام بدی..

دور ور دختر مردم نپلک...

من اگه بخوام دورو بر دخترا بپلکم به تو ربطی نداره

هر جوجه ننه ای میاد اینجا شاخ میشه برامون

سن خودتو ضربدر 2 کن بازم به سن من نمیرسی بزن به چاک آویزون یا بذارمت لیست سیاه؟

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 05-07-2014

(05-07-2014، 15:29)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز من..

دهن روزه رو بهانه نکن..

دور ور دختر مردم نپلک...

ایسی واس تو غیرتی شده ها :>>

خدایی ب چشم برادردی چقد با جنمه :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||​||||||||||||||||||||||||||||||||

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - aliedge - 05-07-2014

همه با هم درگیرن اه اه 
راسی بای رضی جون

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Mᴏsᴇs - 05-07-2014

(05-07-2014، 15:34)سینا شیـــطـــون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 15:25)سینا شیـــطـــون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 15:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 15:16)سینا شیـــطـــون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فکر نکنم سن و سالت به آیسان بخوره ها!

من آیسان رو میشناختم..

استغفرالله..........
زبان روزه!

آخه چی بگم بهت

بیخیال روزه ام
عزیز من..

دهن روزه رو بهانه نکن..

دور ور دختر مردم نپلک...

همون بزاری تو لیست سیاه بهتره..

چون یهو دیدی ی چیزی گفتم...

کامپیوترت سوخت ._.

(05-07-2014، 15:35)aliedge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه با هم درگیرن اه اه 
راسی بای رضی جون

:|:|:|:|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Jack Daniel'ѕ - 05-07-2014

ایول دعوا Big Grin

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Mohammad 77 - 05-07-2014

(05-07-2014، 15:35)aliedge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه با هم درگیرن اه اه 
راسی بای رضی جون

ههههه :| ههههه ._. ههههه .-. ههههههههههه

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - ( lιεβ ) - 05-07-2014

(05-07-2014، 15:34)aliedge نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به قول یکی از دوستان 
بای آل

ایمـان عـجب انـگلی ._. ! ..

بـه هـمه انـگلـشو وآرد کـرده ولـی مـن نـه ^_^ ! ..

هـرکی روپـوش ضـد انـگل خـوآس بیـاد پـیشـه مـن ^_^ ! ..

20 مـیلون یـآدش نـره هـا ._. :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - Ƒαкє ѕмιƖє - 05-07-2014

خخ آره تینا دیدی غیرتی شُده ^_^* .. !

._.* .. !

خو دیگه بسته .. رضا ول کن ! :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - ( lιεβ ) - 05-07-2014

همه با هم درگیرن اه اه 
راسی بای رضی جون

ایـنم انـگـل تـینـا *^_^* ! ..

:| .-. ! ..

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد 159(2 )ஜ۩۩ஜ - سینا شیـــطـــون - 05-07-2014

(05-07-2014، 15:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-07-2014، 15:34)سینا شیـــطـــون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آیسان رو میشناختم..

استغفرالله..........
زبان روزه!

آخه چی بگم بهت

بیخیال روزه ام
عزیز من..

دهن روزه رو بهانه نکن..

دور ور دختر مردم نپلک...

همون بزاری تو لیست سیاه بهتره..

چون یهو دیدی ی چیزی گفتم...

کامپیوترت سوخت ._.

همه با هم درگیرن اه اه 
راسی بای رضی جون

:|:|:|:|

آقا محمد اجازه هست بی فرهنگ بشیم زبان روزه؟