انجمن های تخصصی  فلش خور
ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ (/showthread.php?tid=141806)

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - A General - 20-08-2014

من کسی که گف تو  ام از اونایی هستی که شماره می خای
رو هیچقت به طرفش نمی رم چه به خوش حالیش
بمیره بهتره

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - sogol15 - 20-08-2014

ازش تشکر میکنم...تنها چیزی که الآن از خدا میخوام اینه که بمیرم...
دیگه ایشون که 30 روز ماه رمضون رو روزه گرفته اگه دعا کنه پس حتما میمیرم...

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - A General - 20-08-2014

شما که تنها کسم بودی چی شدو نمی دونم رفتی مسافرت اوکدی فرق کردی
کسی که هدفم فقط خوش حالیش بود
حالا داره چی می گه

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - sogol15 - 20-08-2014

کسی که مثل داداش نداشتم دوستش داشتم و برای خوشحالیش حاضر بودم جونمم بدم...حالا اینطوری آرزوی مرگم رو میکنه!
خدایا آدما یه روزه چقدر عوض میشن؟

من تو رو عشقم می دونستم
هوای شمال چی گارت کرد رفتی بر گشتی
کی بهت کی گف که ما نامرد شدیم
حتی من کسی بودم که ازت عکسم نخاستم
بعد گفتی تو از اونایی هستی که شماره می خای

هوای شمال؟ 
تو اون هوا فکر کردم...خوب فکر کردم دیدم واقعا عاشقمی ولی چاره ای نداشتم...
فقط به خاطر خودت کاری کردم که ازم متنفر بشی...چون دیدم این وسط فقط تو زجر می کشی!
موفق هم شدم...الآن دیگه زجر نمیکشی الآن دیگه ناراحت نیستی! من هم همین رو میخواستم...

(20-08-2014، 13:38)sogol15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوای شمال؟ 
تو اون هوا فکر کردم...خوب فکر کردم دیدم واقعا عاشقمی ولی چاره ای نداشتم...
فقط به خاطر خودت کاری کردم که ازم متنفر بشی...چون دیدم این وسط فقط تو زجر می کشی!
موفق هم شدم...الآن دیگه زجر نمیکشی الآن دیگه ناراحت نیستی! من هم همین رو میخواستم...

شرمنده از روزی که نامه خومده شد گریه های شبونه
خود زنی ها عصبا نیت
سه بار تا حد خودکشی رفتن
با همه دعوا کردن
100 برابر شدید تر از عشق اولم که تو اونو از یادم برده بودی

من فقط می خواستم دیگه زجر نکشی...به خیال خودم بهترین راه رو انتخاب کرده بودم!
زود پشیمون شدم اما خودم دیگه راه بازگشتی نزاشته بودم!

(20-08-2014، 13:50)sogol15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط می خواستم دیگه زجر نکشی...به خیال خودم بهترین راه رو انتخاب کرده بودم!
زود پشیمون شدم اما خودم دیگه راه بازگشتی نزاشته بودم!
شبا به فکر تو می خابم روزا به عشفی که ذره هاش مونده زندم
هر بار که می خواستم خود کشی کنم با دیدن اسم تو جلو چشمم نتونستم
تو بودی که دوم نیا وری عشقت تا عبد تو این دلم موندگاره
بود هست می مونه 
تو بودی که عوض شدی از علی بپرس تو روز چند بار ازش سوال می کردم که چطور  تو رو خوش حال کنم
علی نگرانم شد بهت پیام داد

RE: ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ - Nυмв - 20-08-2014

(20-08-2014، 12:46)خخخخخخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واسش چن تا اواتار میذارمܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ 159
ܓܨاگه قرار باشه نفر قبلی رو خوشحال کنی باسش چیکار میکنی؟؟؟؟㋡ܓܨ 159

مرسیییی خیلییی خوشگلنHeartSmile