انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=144511)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - T A R A - 27-07-2014

(27-07-2014، 23:50)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چی بش میدی؟ <: ._.
امضا ._.

دروغ نگو ! .__.
من میدونم منظورت یه چی دیه بود ! :|
خودتو به اون راه نزن <: ._.

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - tyjtfhdhr - 27-07-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*yasna* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
amir303 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ar sham ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
frost ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Sam-1375 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~KiAηA~ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
✯مهرزاد✯ ، 8 کاربر پنهان، 2 مهمان

ماشالله 8 پنهان
هرکدومشون ب من ی سپسا بدن درخواست تغغیر نام کابری میدم ب خر خدا

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 27-07-2014

(27-07-2014، 23:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخیرم !

منظورم این بود ک حیفه بابام مامانمو گرفته ؟ -_-

نه نه نه استغفرالله من زبونمو گاز بگیرم عشقم :| !

اصن گهه خوردم :|

نقل قول: حوصله ی اینجارو نداشتم :|

رفتم ._.

رفت و منو با جنسن تنها گذاشت cry girlcry girl

:|

(27-07-2014، 23:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابی مرضی کیه؟! ._.

دختره خنگوله که میگن اینِ آ :| ..

هیهعیهعهیعهیعهیعهی .. !

شانس آوردین با جنبم وگرنه اینجا رو روی سرتون خراب میکردم :| !

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - pesare bad - 27-07-2014

علی شدید اشنا میزنی ||:

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - 2 سیـب آلـبالو - 27-07-2014

(27-07-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:50)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم میاد آیسان :|

من برم شب خــوش همگــی :|

به در گفت دیوار بشنوه!

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - ∆ MeRzaD ∆ - 27-07-2014

نقل قول:
نقل قول: نوشته است:حوصله ی اینجارو نداشتم :|

رفتم ._.

رفت و منو با جنسن تنها گذاشت ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 159ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ 159

:|

نِت به چیز رفته بود وگرنه نمیرفتم :V

چه شرایطی هم بود -_- :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - Shadow of Death - 27-07-2014

(27-07-2014، 23:51)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:50)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم میاد آیسان :|

من برم شب خــوش همگــی :|

دو دیقه دیگه برو عکس خودتان >_<
این امضاتو عوض کن
دیگه واقعا رو نرومه

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - I r A n - 27-07-2014

(27-07-2014، 23:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-07-2014، 23:50)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چی بش میدی؟ <: ._.
امضا ._.

دروغ نگو ! .__.
من میدونم منظورت یه چی دیه بود ! :|
خودتو به اون راه نزن <: ._.
منظورم چی بود ؟:|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - T A R A - 27-07-2014

(27-07-2014، 23:51)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا كيك تولدتو يادته|:

-_-

نه ! >:

-_-

RE: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)181 ஜ۩۩ஜ - ~Mahnaz~ - 27-07-2014

یه دونه از ایــن شلوآرکــآ خریدم: ^ـ^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://axgig.com/images/85643824874425754780.jpg

البتــه لی نیستش ._.