انجمن های تخصصی  فلش خور
_ گـفـتگوی آزاد 229 _ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: _ گـفـتگوی آزاد 229 _ (/showthread.php?tid=210930)

RE: _ گـفـتگوی آزاد 229 _ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-02-2015

(26-02-2015، 21:38)❤уαѕαмιη❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2015، 21:37)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

]
بعد شماها میخواین نویسنده هم بشین اره؟:|
خواب ببینید-_-
ی اب نمیارین برا ادم:hiccp:

اهـورآ ._.
اب اوردی بهم بدی؟._________________.

RE: _ گـفـتگوی آزاد 229 _ - ~ CrAzY HuMaN ~ - 26-02-2015

(26-02-2015، 21:38)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2015، 21:33)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2015، 21:32)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب ببینید-_-

کی نمیاره؟ غلط میکنه نیآره -_-

من خودم الآن برات یه بشکه اب میارم  :v
احسنت..مرحبا!
تو توی الویتامی._.

ایــــــــــول ! چیزِ همه تون بســوزه :VVVV

RE: _ گـفـتگوی آزاد 229 _ - ❤уαѕαмιη❤ - 26-02-2015

(26-02-2015، 21:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2015، 21:37)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2015، 21:32)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب ببینید-_-

تا شیرکاکایو هس آب میخوای چکار ._.
اب میخوام این حالتم بپره-->:hiccp:

این نورا کجاس؟
دلم براش تنگ شده

مـگ مـسـتی؟ :|

RE: _ گـفـتگوی آزاد 229 _ - ◄Iяαи► - 26-02-2015

(26-02-2015، 21:39)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2015، 21:37)◄Iяαи► نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب ببینید-_-

این نورا کجاس؟
دلم براش تنگ شده

کی گفده شیرکاکایو این حالتو از بین نمیبره؟ ._. bathtime

RE: _ گـفـتگوی آزاد 229 _ - Brooklyn Baby - 26-02-2015

خواب ببینید-_-

این نورا کجاس؟
دلم براش تنگ شده

**** خانومـ پ.خ شُ بسته .. -_-

من نبودمـ پ.خ مـُ بسته بودمـ ناراحت بود ازمـ

میدونه آ ناراحت میشمـ ..

اشکال نداره جایِ دیگه باش میحرفمـ :|

RE: _ گـفـتگوی آزاد 229 _ - ~ CrAzY HuMaN ~ - 26-02-2015

مرضیه خانوم ، مرضیه خانوم :|

حآل نمیکنم باهاش =) همون مرضی خودمون خوبه..به قولِ فاطی مرضولـی =))

RE: _ گـفـتگوی آزاد 229 _ - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-02-2015

(26-02-2015، 21:39)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2015، 21:37)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2015، 21:34)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب ببینید-_-

منُ ببینید یاد بگیرید ._.

:|
اره:»
این مرضی رو ببینید واس من اب و شیرکاکایو و کیک و همچی میاورد:|
دیدن عاقبت ب خیر شد((:
(الکی مصلن:|)
باشد تا برا من اب بیاورید._.

منظورش کاکائو هَست بچه ها ._.

میدونی یادِ چی افتادمـ ؟ :|

قرار گُذاشتیمـ اگِ مُدیر شُدی بت بگمـ آقا اهورا D:

یادته ؟

منمـ مُدیر شدمـ باس ب من بگین مرضیه خانومـ >_< ._.
ن منظورم کاکایو هست:|
دنیا میدونه._.
.
.
.
یادمه چقدم گوش کردین:|
مرضی خانوم._.
بت نمیاد:|
هوی مرضی:||

RE: _ گـفـتگوی آزاد 229 _ - Spell † - 26-02-2015

سلام *...*

RE: _ گـفـتگوی آزاد 229 _ - Brooklyn Baby - 26-02-2015

(26-02-2015، 21:41)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2015، 21:39)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-02-2015، 21:34)ғʀᴏsᴛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواب ببینید-_-

منُ ببینید یاد بگیرید ._.

اره:»
این مرضی رو ببینید واس من اب و شیرکاکایو و کیک و همچی میاورد:|
دیدن عاقبت ب خیر شد((:
(الکی مصلن:|)
باشد تا برا من اب بیاورید._.

منظورش کاکائو هَست بچه ها ._.

میدونی یادِ چی افتادمـ ؟ :|

قرار گُذاشتیمـ اگِ مُدیر شُدی بت بگمـ آقا اهورا D:

یادته ؟

منمـ مُدیر شدمـ باس ب من بگین مرضیه خانومـ >_< ._.
ن منظورم کاکایو هست:|
دنیا میدونه._.
.
.
.
یادمه چقدم گوش کردین:|
مرضی خانوم._.
بت نمیاد:|
هوی مرضی:||

مرضیه جون چطوره ؟ :|

آبجیمـ اینطوری صِدامـ میکُنه .. مرضییی :|

یهویی .. نمیشه با تایپ لحنشُ نشون داد :|