انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) (/showthread.php?tid=238232)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - # αпGεʟ - 26-07-2015

دوباره عضوشد

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=158823

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Apathetic - 26-07-2015

(26-07-2015، 20:51)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 20:44)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
امروز عجب روز نحسی بود :|

فرا تر از نحس

یکشنبه ها واسه من همیشه

مرگهههههههههههههه
امروز تو محله مون تصادف شد :|
منم باس میرفتم بیمارستان کار داشتم هیچی دیگه سه ساعت وختمو تلف شد -_-
بس که دیروز راجع به محلمون با اهورا و فرید حرف زدیم اینجوری شد دیگه ! بس که خوب بود چشمش کردن .. تصادف اصن سابقه نداشت :|
دیشبم که تمام وقت صدای زنگ ساعت از طبقه پایین میومد ساعت 5 صبح .. همه خواب بودن الا من که تازه داشت خوابم میبرد ! تا صبح بخاطر نبوده پنبه ، دستمال کاغذی تو گوشم گذاشتم اخرم خوابم نبرد :|
اه اه ..

(26-07-2015، 20:44)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همه  ._. ..
همه شامل (شادی.. مروا.. مدینه..سینا.. عارین و دنیا هم میشه )
خوبین جمعا

سلام ..

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - saba 3 - 26-07-2015

(26-07-2015، 20:53)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم منم خوبم

همیشه خوب باشی

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ρѕуcнσραтн - 26-07-2015

(26-07-2015، 20:44)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.
سلام .. خوبی?

چرا ?
(26-07-2015، 20:44)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 20:43)ƘƖƝƓ ʆƠƘЄƦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 20:40)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازی جرعت حقیقت تو گ.ا خلاق قوانیه پ یا ج سلامم رو میدید یا تک تکتونو بن میکنم  kaffe2

سلـام ندادی پدرم |:

بن کن.. حداقل دو روز دست از سر فلش بر میدارم |:
صفحه قبلو بخون -_- ..

+
فاطی هدف من قرمزه :| 
اسمم ب قرمز میخوره:|

سلام ب همه  ._. ..
خوبین جمعا
D:

بلی بلی.. شاید شدی.. اگه شدی منو یه کاره ای میکنی!

فلا نمیدونم چ کاره ای ولی یه کاره ی مهمی«:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Spell † - 26-07-2015

شب تا صب کارم شده سلام کردن :|

سلـآک ._.* !

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ◄Iяαи► - 26-07-2015

جیغغغغغغغ ||:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - saba 3 - 26-07-2015

(26-07-2015، 20:55)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 20:51)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ._.

فرا تر از نحس

یکشنبه ها واسه من همیشه

مرگهههههههههههههه
امروز تو محله مون تصادف شد :|
منم باس میرفتم بیمارستان کار داشتم هیچی دیگه سه ساعت وختمو تلف شد -_-
بس که دیروز راجع به محلمون با اهورا و فرید حرف زدیم اینجوری شد دیگه ! بس که خوب بود چشمش کردن .. تصادف اصن سابقه نداشت :|
دیشبم که تمام وقت صدای زنگ ساعت از طبقه پایین میومد ساعت 5 صبح .. همه خواب بودن الا من که تازه داشت خوابم میبرد ! تا صبح بخاطر نبوده پنبه ، دستمال کاغذی تو گوشم گذاشتم اخرم خوابم نبرد :|
اه اه ..

(26-07-2015، 20:44)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همه  ._. ..
خوبین جمعا

سلام ..
من می گم نحس بود نحس بودا

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-07-2015

من اولین کاربری میشم ک قرمز شده :|
+
شادی میرداماد همینه :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - # αпGεʟ - 26-07-2015

(26-07-2015، 20:56)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب تا صب کارم شده سلام کردن :|

سلـآک ._.* !

سلام فاطمه

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - FARID.SHOMPET - 26-07-2015

کی از من رمز کسی به نام Joker رو کرده بود؟