![]() |
|
شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند (/showthread.php?tid=111636) |
RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - منتظر19 - 29-05-2014 (29-05-2014، 12:28)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آها یعنی شما به پای این ایدولوژی حاضرین جون بدین تازه خودتون رو هم با اون هفتاد و تن یکی میدونید اونا برای خدا بود کار شما برای چیه؟؟؟ برای خدا؟؟؟..... بله چون دلیل دارم باور نداری شما یه چیزی رو مثال یه اشکالی از اسلام بگیر و زیر سوال ببر من جوابت رو بدم با هزاران دلیل موجه و سازگار با فطرت اما شما هم دلیل دارین؟؟؟ شما چی؟؟؟ وقتی عکس ها و چیزایی از اون ادم هست که ماهیتش رو نشون میده؟؟؟ وقتی اهانتی که کرده مشخصه؟؟؟ ولی شما فقط میگی نه دلیلش رو هم نمیگی مگر اینکه خودتون هم به همون عقاید گروهش پایبند باشین که اون دیگه بحثش جداست و راجع به چیزایی باید بحث بشه که نادرست بودن اون چیزا رو ثابت کنه.... آقا ما که کاری نداریم!!!! به پای ایدولوژیتون پیر بشین..... من یه مطلبی نوشتم کاری هم با کسی ندارم هر کسی باور کدره کرده هر کسی که نه خودش میدونه و خدای خودش!! RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - S R U H - 29-05-2014 بابا چی میگی از جامعه شناسی و روانشناسی چیزی نمیدونی حرف نزن حتی پرستش خدا هم یک ایدولوژی بله اون هفتاد و دو تن برای ایدلوژی حسین و خدا جنگیدن اون هزار نفر هم با یه ایدولوژی دیگه یعنی یزید و خدا جنگیدن بله این آقا یا اون خانم حاضره برای شاهین نجفی جون بده چون ایدلوژیشو قبول داره تو میخوای برای یه نفر دیگه جون بدی من خودمو با اون هفتاد و دو تن یکی نمیدونم اونا ایدولوژیشون یه چی دیگه بود اصلا با ایدولوژی ما ربطی نداره RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - בחור משוגע - 29-05-2014 منتظر از وقتی اومدی ری... تو اصاب ما خیلی خوشگل داری میر.... تو انجمن RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - ERF@N - 29-05-2014 ولی من حاضر نیستم واسه شاهین جون بدم! فقط طرفدارشم! RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - S R U H - 29-05-2014 (29-05-2014، 13:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پس فقط طرفدارشی از ایدولوژیش پیروی نمیکنی RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - armin van buuren - 29-05-2014 نقل قول: ببین داداش من خودم این راهو رفتم تهش بن بسته! این راهش نی -_-منتظر جان یا تو جنبشو نداشتی یا طرف مقابلت یا تو بد برخورد کردی یا اون اگه جنبه داشته باشی لبخند زدن برای نامحرم چیه میتونی باهاش باشی اما جنبه رو همیشه همراهت داشته باشی و از زندگی لذت ببری اما به اندازه این روش بهترین روشه الان تو دنیا نه فقط تو فرهنگ غربی حتی شرقی .شمالی . جنوبی دوستی بین دختر و پسر و یه چیز کاملا عادی میدونن شما داری بیخودی موضوعو کشش میدی الته گفتم از حد و مرز خارج نشیم شما این جملرو تو تاپیک صفحات قبل گفتی منم جوابتو دادم مگر نه ربطی به این موضوع نداره RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - ERF@N - 29-05-2014 (29-05-2014، 13:19)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرا اتفاقا 80 درصد هم فکریم ولی حواس جمع طرفدارشم. RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - G*O*H*A*R - 29-05-2014 واقعا که ...ممنون ولی باید می زاشتی تو بخش اخبار ستارگان RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - ~ERFAN~ - 29-05-2014 من شوهر شاهین رو ندیدم RE: شاهین نجفی با یک مرد ازدواج کرد+سند - منتظر19 - 29-05-2014 (29-05-2014، 13:24)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این موضوع چون ربطی به این بحث نداره جواب میدم اها الان مثلا همونی هایی که ازشون الگو میگرین زندگی خانوادگیشون انقدر قشنگه ادم حال میکنه!!!! تازه کلی بچه هم هست که نمیدونن اصلا باباشون کیه!!!!! ![]() اصلا هم از حد و مرز خارج نمیشن!!!! دوست من زن و مرد مثل دو طرف یه اهن ربا هستن و اگه چیزایی که واجب هست رو رعایت نکنن آلوده میشن.... ربطی هم به جنبه نداره این ذات آدماست.... تازه این موضوع رو فقط به اسلام نسبت ندین تو تمام ادیان توحیدی به این نکته اشاره شده و تازه اگه اصل ادیان توحیدی رو پیدا کنید میبینید که به مراتب قوانینشون تو این چیزا سخت تر از اسلامه.... من به خاطر شما یه موضوع جدید هم راجع به همین نوشته بودم اطلاع هم دادم ولی مثل اینکه نرفتین با بخونید.... به هر حال اونجا این مقایسه ها انجام شده بود..... |