انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } (/showthread.php?tid=111742)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Aiden Pearce - 25-05-2014

درود بر همگی

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - F A R ! N - 25-05-2014

(25-05-2014، 20:20)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 20:19)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییغغغ فری وارد میشود ((=

فریننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ^________________________________^

الجییغغغغ {!!}

هلی هولو ((:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - ERF@N - 25-05-2014

(25-05-2014، 20:19)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییغغغ فری وارد میشود ((=

بچه های این دوره زمونه چه بیشعور شدن! البته شایدم زبونشون در تلفظ کلمه سلام و درود ناقص باشه:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 25-05-2014

پوففف چقد ذهنم بهم ریختس ..

سیم هام قاتی کرده بی اعصاب شدم >_< !!

پس این قیصر گور به گور شُده کجاس ؟! >_<

همتون بمیرید من راحت شم ایشالله به حق پنج تن آل وان دی -_-

خـدافص باو ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Ƒαкє ѕмιƖє - 25-05-2014

(25-05-2014، 20:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان خر نشو....
پ.خ ات رو باز کن.....

من خرم ..

باز نمیکنم ..

گفتم که از سر لج تو هم شده میبندمش ..

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Dead Silence - 25-05-2014

(25-05-2014، 20:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 20:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 20:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 20:14)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 20:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـووووو مــهری عکسه منو ک برنداشتی ! -_-

چرت نـو عــنــ*تــر |: ..

عرفان اینو ببین >.<

من دیگه عکس نمیزارم اصـن >.<

تو گلوم گیر نمیکنه نترس -_-

ت یـهـو مـث وزغ پـریـدی ت گـفـتـگـو !!! {چـه تـشـبـیـه جـآلـبـی !!}
کـآش عـرفـآن بـآ تـو مـث اون اولـآی اومـدن ت گـفـتـگـو سـرد بـود -_- !!
چ کـیـفـی مـیـکـردم مـن Tongue .. حـیـف -_-

مـنـم تـصـمـیـم گـرفـتـم عـکـسـمـو بـزآرم _-_ ..

شما چرا عکسو نفرستادی!_!

عرفان >__<

من دیگه عکسمو نمیزارم >_<
بیشعورا دیگه! شما ببخش *(o_o)*

ی عکس دارم ولی بی حجابه 0.0

میخواستم اونو بزارم ولی تو این جامعه به کسی نمیشه اعتماد کرد D:

مخصوصا پسرایه فلشخـور |: ... !! Angel

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Mᴏsᴇs - 25-05-2014

(25-05-2014، 20:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 20:22)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان خر نشو....
پ.خ ات رو باز کن.....

من خرم ..

باز نمیکنم ..

گفتم که از سر لج تو هم شده میبندمش ..
:|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Ƒαкє ѕмιƖє - 25-05-2014

(25-05-2014، 20:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوففف چقد ذهنم بهم ریختس ..

سیم هام قاتی کرده بی اعصاب شدم >_< !!

پس این قیصر گور به گور شُده کجاس ؟! >_<

همتون بمیرید من راحت شم ایشالله به حق پنج تن آل وان دی -_-

خـدافص باو ..

مخصوصا من .. من چند روز دیه میمیرم .. هیممم

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 25-05-2014

(25-05-2014، 20:23)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

T_T من هیچیم نی ..

فقد میخوام ب درد خودم بتمرگم بمیرمم T_T

عع عرفان اینو اون موقعی که تو گفتگو اول شده بودی گذاشته بودی این شکلکه رو :|

خو ربطی ندارهه T_T

هیمم خدافس T_T T_T T_T T_T T_T

آیسـان جیغغغ باز کن پ.خ رو کارم مهمه جیغغغ >_<

خیلی دیوثییی زودباش -_-

یکم از ابهت این رضـا بترس داره تهدیدت میکنه T_T

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاב { 128 } - Mᴏsᴇs - 25-05-2014

(25-05-2014، 20:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 20:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 20:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 20:16)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2014، 20:14)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت یـهـو مـث وزغ پـریـدی ت گـفـتـگـو !!! {چـه تـشـبـیـه جـآلـبـی !!}
کـآش عـرفـآن بـآ تـو مـث اون اولـآی اومـدن ت گـفـتـگـو سـرد بـود -_- !!
چ کـیـفـی مـیـکـردم مـن Tongue .. حـیـف -_-

مـنـم تـصـمـیـم گـرفـتـم عـکـسـمـو بـزآرم _-_ ..

شما چرا عکسو نفرستادی!_!

عرفان >__<

من دیگه عکسمو نمیزارم >_<
بیشعورا دیگه! شما ببخش *(o_o)*

ی عکس دارم ولی بی حجابه 0.0

میخواستم اونو بزارم ولی تو این جامعه به کسی نمیشه اعتماد کرد D:

مخصوصا پسرایه فلشخـور |: ... !! Angel
چادر یادت نره:|:|